Hoppa till innehåll

Säljare inom ventilation

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Antal tjänster
8
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsplats: Kontor / remote

Omfattning: Heltid / deltid

Anställningsform: Provanställning, eventuell tillsvidare

Vi är specialiserade på ventilationsrengöring och verkar över hela landet. För att möta den ökade efterfrågan på våra tjänster söker vi nu engagerade säljare. I rollen som säljare kommer du att spela en central roll i vår verksamhet genom att identifiera och kontakta potentiella kunder, främst fastighetsägare. Din uppgift blir att informera dem om vikten av en ren och välfungerande ventilation, sälja våra rengöringstjänster och boka in möten för att utföra arbetet. Vi erbjuder dig möjligheten att vara en del av ett växande företag med stora utvecklingsmöjligheter.


Rollen som säljare hos oss erbjuder en strukturerad och dynamisk arbetsdag. Du kommer att arbeta åtta timmar om dagen med flexibiliteten att välja mellan att arbeta från vårt kontor eller hemifrån, beroende på vad som passar dig bäst. Vi erbjuder en provisionsbaserad lönemodell, vilket innebär att du har goda möjligheter att påverka din egen inkomst. Ditt engagemang och dina resultat belönas, och du har även chans att nå attraktiva bonusar. Denna roll är perfekt för dig som är driven och vill ha kontroll över dina arbetsdagar och din ekonomiska utveckling.

Du kommer att arbeta tillsammans med ett team av erfarna säljare som ständigt kommer att coacha dig och hjälpa dig att nå framgång. Vi värdesätter personlig och professionell utveckling högt och ser till att du kontinuerligt växer i din roll. Du kommer att vara en del av en driftig och tävlingsinriktad arbetsmiljö där vi tillsammans strävar efter att uppnå höga mål och resultat. Ingen tidigare erfarenhet inom försäljning krävs; det vi söker är ditt engagemang och din positiva inställning. Med rätt attityd och vilja att lära kommer du att trivas och lyckas hos oss.

Lön: Provisionsmodell

Ingen tidigare erfarenhet krävs. Inget krav på körkort.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se