Hoppa till innehåll

Hotellreceptionister sökes för extrajobb på hotell i Gävle

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi på Submit söker nu efter flera Hotellreceptionister till vår samarbetspartner i Gävle.


Om företaget:

Hotellkedja i Gävle söker efter personal som kan ställa upp och arbeta vid tillfällen med hög belastning och under högsäsong. Jobbet passar utmärkt för dig som studerar och vill tjäna lite extra samtidigt. Vi söker dig som är flexibel, serviceinriktad och trivs med att arbeta i ett dynamiskt och kundfokuserat team. Tidigare erfarenhet inom hotell- eller servicebranschen är meriterande, men inget krav. Välkommen att skicka in din ansökan!

Arbetsuppgifter:

1. In- och utcheckning av gäster: Välkomna gäster, hantera in- och utcheckning. 2. Bokningshantering: Ta emot och administrera bokningar via olika kanaler. 3. Kundservice: Assistera gäster med frågor, ge information och hantera klagomål. 4. Kassahantering: Hantera betalningar och hålla ordning på kassan. 5. Telefonhantering: Besvara samtal, ta meddelanden och hantera väckningssamtal. 6. Administration: Uppdatera register, hantera e-post och andra administrativa uppgifter. 7. Säkerhet: Övervaka säkerheten och rapportera misstänkta aktiviteter. 8. Samarbete: Kommunicera med städpersonal och andra avdelningar. 9. Underhåll: Rapportera och följa upp underhållsbehov. 10. Merförsäljning: Erbjuda och sälja tilläggstjänster. God kommunikationsförmåga, noggrannhet och en positiv attityd är viktiga för denna roll. Profil:
  • Serviceminded
  • Lösningsorienterad
  • Strukturerad
  • Självgående

Krav:

  • God svenska i tal & skrift
  • Hålla tider
  • God datorvana
  • God kommunikationsförmåga
Meriterande:
  • Jobbat inom hotellbranschen tidigare
  • Flerspråkig

Plats: Gävle Start: Start i Augusti Lön: Enligt överenskommelse Arbetstid: Varierande, vid behov.  

Om oss:

Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor värdering på att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare inte bara trivs utan också har möjlighet att utvecklas fullt ut. Som konsult hos Submit öppnas dörrar till professionell tillväxt och möjligheter att bygga värdefulla nätverk som kommer att vara en tillgång för dig i framtiden. Vi tror på att investera i våra medarbetares personliga och professionella utveckling. Därför tillhandahåller vi en dedikerad konsultchef som stöttar dig genom hela din resa, och som finns där för att ge vägledning och stöd på vägen mot framgång.

Låter detta som något för dig? Ansök idag! Vid frågor om tjänsten kontakta xxx@submitbemanning.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 augusti 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se