Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Svetsare

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker en svetsare till vår kund Rolba!

Om rollen:

Som svetsare kommer du att spela en nyckelroll i deras verkstadsindustri som fokuserar på tillverkning och montering av byggnationer på lastbilar. Du blir en viktig del av deras monteringsteam och kommer att ansvara för svetsning av olika delar till lastbilar. Ditt arbete kommer att vara avgörande för att säkerställa att våra produkter håller högsta kvalitet och möter kundernas förväntningar.

Erfarenhet och personliga egenskaper:

För att lyckas i rollen som svetsare bör du ha svetskunskap. Det är meriterande om du har licens dock inget krav. Du behärskar svenska både i tal och skrift, vilket är viktigt för att kunna kommunicera effektivt med kollegor och förstå arbetsinstruktioner.

Tidigare erfarenhet av montering eller arbete inom industri och verkstad är meriterande. Du är en person som är engagerad, noggrann och har en stark känsla för kvalitet. Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt men också trivs med att vara en del av ett team i en dynamisk miljö där arbetsuppgifterna kan variera.

Kvalifikationer:
  • Gedigen svetskunskap
  • Gymnasieutbildning eller teknisk utbildning, alternativt motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivet
  • Erfarenhet av att arbeta i team och hantera snabba förändringar
  • Erfarenhet av MIG och MAG
För att trivas i rollen som svetsare tror vi att du är en driven person som vill utvecklas inom området. Du har lätt för att kommunicera med olika människor och har även en god förmåga att upprätthålla kundrelationer. Du är en lagspelare och har ett prestigelöst förhållningssätt.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Elliot Sahlstrand på Elliot.sahlstrand@kraftsam.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 augusti 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Rolba grundades 1962 av schweizaren Rolph Bauman för att marknadsföra isbanemaskiner. Den första slamsugaren utvecklades och levererades 1968, och med över 50 års erfarenhet har de blivit en ledande tillverkare av högkvalitativa utrustningar för våtsugning och högtrycksspolning.

Sedan december 2020 är Rolba en del av Disab Vacuum Technology. Deras verksamhet är baserad i Hedesunda, strax söder om Gävle, där de utvecklar driftsäkra produkter anpassade för varierande klimatförhållanden. De samarbetar nära med sina kunder för att ständigt förbättra och modernisera sina produkter, som kan monteras på de flesta typer av chassier.