Hoppa till innehåll
Fliskärsvarvet Ekonomisk Förening logotyp

Fliskärsvarvet söker en maskinförare med flera talanger.

Sista ansökningsdag
15 november 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vem är du?
Vi tror att Du har god vana av maskinkörning eller erfarenhet av andra tunga fordon, då många uppgifter som vår personal utför kräver stor precision. Det är också viktigt att Du har en förståelse för hur båtar bör hanteras. Dock är arbetet mångfacetterat då maskinkörning bara utgör en del av arbetsuppgifterna.
Listan över arbetsuppgifter kan göras lång och innefattar allt från reparation av utrustning och bryggor till enklare administrativa uppgifter på vårt kansli. Vi kan nästan lova att den ena dagen inte är den andra lik, och arbetsuppgifterna följer årstidernas växlingar.
Du kommer att ha en viktig roll på varvet och jobba nära vår erfarna hamnkapten vilket också ställer krav på social förmåga att i mötet med våra medlemmar. I vissa lägen kommer
Du även att inneha en arbetsledande roll.
Bakgrunden till denna rekrytering är att vi dels har en kanslist som går i pension, och dels vill stärka servicegraden till våra medlemmar. Många av de tyngre administrativa arbetsuppgifterna vår kanslist gör idag kommer att hanteras av externa resurser, men en del enklare administration där Du möter medlemmar kommer att kvarstå.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna kvinnliga sökande.
Fliskärsvarvet Ekonomisk Förening logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 november 2024 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fliskärsvarvet i Gävle är Norrlands största småbåtsvarv med bryggplatser för cirka 635 båtar och uppställningsplatser på land för cirka 500 båtar. Utöver det finns också 452 båthallar.
Vi driver ett modernt, medlemsägt varv med bland annat miljögodkänd spolplatta, miljöstation, egen sjömack och septiktanktömning. För att hantera våra båtar har vi en fast kran, hjullastare och en modern hydraulikvagn som klarar upp till 30 ton!
Varvet etablerades på 70-talet och har idag ca 1000 medlemmar och 5 anställda. Våra faciliteter gör att vi generellt sett har mycket välvårdade båtar och många av våra medlemmar möts kring intresset att vårda och utveckla sin flytande pärla!