Hoppa till innehåll

Chef till Affärsområde Hyresförhandling

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Chef Affärsområde Hyresförhandling till Fastighetsägarna MittNord

Fastighetsägarna MittNord söker en chef till affärsområde hyresförhandling. Vi söker dig som vill arbeta för en hållbar och väl fungerande fastighetsmarknad och som har några års ledarerfarenhet.

Fastighetsägarna är en federation som består av vårt förbund Fastighetsägarna Sverige och de fyra regionerna Fastighetsägarna GFR, Fastighetsägarna MittNord, Fastighetsägarna Syd och Fastighetsägarna Stockholm. Vårt uppdrag är att förbättra villkoren för fastighetsföretagandet i landet, så att bostads- och lokalmarknaden kan utvecklas. Tillsammans med våra medlemmar skapar vi förutsättningar för tillväxt och rum för framtiden. Vi är en rikstäckande branschorganisation med en stark lokal förankring och våra kontor finns från Malmö i söder till Luleå i norr. Hos oss är cirka 15000 fastighetsföretag och bostadsrättsföreningar medlemmar.

Fastighetsägarna MittNord har cirka 3 200 medlemmar och här arbetar ett 60-tal medarbetare på 13 olika kontor med bland annat opinionsbildning, medlemsservice, juridiska frågor, hyresförhandling, utbildning, inkassotjänster och ekonomisk förvaltning. Fastighetsägarna MittNord är ett Great Place to Work.

Om tjänsten

I rollen ingår såväl att leda gruppen som medlemskontakter och nätverkande i både lokala och nationella sammanhang. Som Affärsområdeschef ingår du i ledningsgruppen och bistår VD i utvecklandet och uppföljningen av affärsområdets verksamhet, tjänsteutbud, intjäning och lönsamhet. Du svarar direkt till VD.

Övergripande uppgifter som Affärsområdeschef innebär bland annat:

  • Leda och samordna hela affärsområdet bestående av cirka 18 medarbetare. Till din hjälp har du 2 gruppchefer, 9 fastighetskonsulter, 4 administratörer och 2-4 förhandlingsjurister.
  • Budget- och verksamhetsansvar för hela förhandlingsaffären inom fastighetsägarna MittNord
  • Utveckla interna processer och arbetssätt och säkerställa att dessa är tydliga, förankrade och effektiva.
  • Identifiera utvecklingsbehov och implementerar förbättringar.
  • Ingå i Fastighetsägarna MittNords ledningsgrupp och bidra till utveckling av både affärsområdet och hela organisationen.
  • Vid behov delta i nationell samverkan för hyresförhandling.

På samtliga kontor delar medarbetarna på flera arbetsuppgifter, vilket innebär att du behöver vara prestigelös, hjälpsam och ha en god samarbetsförmåga. Att arbeta hos oss är omväxlande, utmanande och ställer höga krav på självständighet, problemlösningsförmåga samt förmåga att planera, slutföra och följa upp arbetet. För den här tjänsten finns möjlighet till placering på kontoren i Örebro, Umeå, Gävle, Uppsala, Eskilstuna eller Norrköping. Då resande ingår i tjänsten är körkort ett krav.

Din profil

Vi söker en entusiasmerande och strukturerad ledare med drivkraft att utveckla både individen och gruppen. Du har erfarenhet av formellt personalansvar med gott resultat och har dessutom initierat och drivit utvecklingsprojekt inom den verksamhet du lett. Vi ser framför oss att du har lämplig akademisk utbildning som är relevant för tjänsten och vi tror att du har minst tio års arbetslivserfarenhet varav en del av denna i arbetsledande position.

Har du erfarenhet av hyresförhandlingsfrågor eller tidigare lett en förhandlingsfunktion är det meriterande och vi ser gärna att du har arbetat inom fastighetsbranschen.

Välkommen med din ansökan senast den 2024-08-12. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Petra Skoglund, HR-chef på telefon 070-186 63 08 eller Susanna Roback, VD på telefon 070-316 95 44.

Varaktighet: 100% tillsvidare

Start: Enligt överenskommelse

Lön: Fast lön


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
05 augusti 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se