Hoppa till innehåll

Automationstekniker för vikariat i Gävle

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu dig som vill vikariera som automationstekniker hos oss på Billerud. I den här tjänsten får du som är tekniskt intresserad möjligheten att arbeta med underhållet av automationsutrustningen på Massabruket i Gävle. Hos oss erbjuds du en arbetsplats där säkerheten alltid är i centrum och där vi gillar att ha roligt på arbetet samtidigt som vi skapar värde på företaget.

Som automationstekniker på Massabruket är ditt uppdrag att sköta underhållsarbetet för automationsutrustningen i produktionen. Detta innebär exempelvis:

  • Felsökning, reparationer och förebyggande underhåll
  • Utföra haverianalyser och ge förslag på driftsäkerhetshöjande åtgärder
  • Hantering av arbetsorders i underhållssystemet där du dokumenterar ditt arbete i syfte att underlätta det långsiktiga underhållsarbetet
  • Samarbete med andra automationstekniker, underhållskoordinatorer och driftpersonal

För delar du eventuellt inte berört tidigare finns det goda möjligheter till upplärning av dina kunniga kollegor. Tjänsten är en kollektiv befattning på dagtid.

Kvalifikationer

  • Bakgrund inom el/automation från utbildning på gymnasienivå, med goda resultat på tillhörande LIA/APL
  • Goda kunskaper i svenska då instruktioner, dokumentation och kommunikation i tjänsten är på svenska

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är ansvarstagande och har en god förmåga att samarbeta med andra. Du har en förmåga att arbeta systematiskt och ta egna initiativ i arbetet. Det viktigaste är att du har ett stort tekniskt intresse och en vilja att utvecklas, med det kommer du att komma långt!

Kontakta oss

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi kommer att kontakta kandidater löpande och eventuellt börja ha intervjuer för tjänsten innan sista ansökningsdatum. Sök som senast 2024-06-27.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Joakim Sjöstedt på joakim.sjostedt@billerud.com eller Rekryterare Alice Brinkhagen på alice.brinkhagen@billerud.com.

Ansökningsinformation

Billerud är en jämställd arbetsgivare. Vi omfamnar mångfald och är engagerade i att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater. Vår rekryteringsprocess innehåller intervjuer, referenstagning samt alkohol- och drogtest.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
27 juni 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se