Hoppa till innehåll
BGA logotyp

Chef för godsmottagning

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
BGA söker en engagerad chef för godsmottagningen! 

 

BGA är en ledande aktör inom e-handel för heminredning. Vi har en omfattande närvaro på 17 europeiska marknader och lagrar över 20 000 unika artiklar på vårt e-handelslager i Gävle. Här står  tillväxt och expansion i fokus.
 
Genom att vår organisation växer så söker vi nu en chef till vår godsmottagning. Dina främsta arbetsuppgifter blir att tillsammans med ditt team ansvara för bl.a godsmottagning, returer, inventeringar och optimering av lagerläggning. Rollen innebär både strategiskt och operativt arbete. För att vara lämplig för rollen bör du vara en stark ledare som kan inspirera och engagera ditt team för att nå gemensamma mål. Vi värdesätter särskilt din förmåga att utveckla och stärka medarbetare, skapa kultur av samarbete och kontinuerlig förbättring. Din förmåga att kommunicera tydligt och inspirerande är avgörande för att driva framgångsrika resultat och upprätthålla en positiv arbetsmiljö. Vi söker dig som vill vara med på en förändringsresa och som förstår vikten av att nå uppsatta mål.
Du rapporterar till Operativ chef och är en del av den operativa ledningsgruppen som ansvarar för processer och personal på BGA's egna lager.

 

Vad vi värdesätter:

Vi söker inte bara kompetens utan också en personlighet. Som en del av BGA tror vi på att vara strategiska och se möjligheter där andra ser hinder. Vi uppskattar starkt ledarskap och din förmåga att motivera och engagera ditt team. Kommunikation är nyckeln, och vi ser fram emot att välkomna en flexibel och anpassningsbar ledare. 

 

 

Arbetslivserfarenhet

 

Krav:
  • Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som chef och ledare från motsvarande verksamhet
  • Eftergymnasial utbildning inom logistik, produktion eller som genom arbetslivserfarenhet införskaffat sig motsvarande kompetens
  • Systemkompetens från affärssystem, lagersystem eller liknande
  • Erfarenhet från lagerlogistik eller motsvarande

 

Meriterande:
  • Kunskap inom Lean och förändringsarbete

 

Vi erbjuder:

Du får möjligheten att ha en viktig roll i ett expansivt företag som ständigt arbetar med att växa internationellt så väl som på den svenska marknaden. På BGA främjar vi att testa nya lösningar och tekniker som kan bidra till vår tillväxt samtidigt och alla dina idéer kommer värderas högt.
 
Sista ansökningsdag är 2024-08-31 men vi läser ansökningar och gör urval löpande så skicka in din ansökan redan idag. Startdatum efter överenskommelse. Bakgrundskontroll kan bli aktuell vid anställning. 
 
Ta chansen att bli en del av vårt vinnande team på ett snabbt växande och framgångsrikt e-handelsföretag. Vi ser fram emot din ansökan!

BGA logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.