Hoppa till innehåll

Flyttstäd, hemstäd, fönsterputs

Publiceringsdatum
Idag
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Allt i hemmet Allservice är ett lokalt städföretag som utför all sorts städ och hushållsnära tjänster med inrikting Saneringsuppdrag och flyttstäd. Vi har avtal med flyttfirmor och levererar flyttstäd som underleverantör samt så har vi goda relationer med mäklare och utför visningsstäd. Vi har fasta avtalskunder som har löpande avtalsstäd med oss.

Att bli en del av vår verksamhet innebär att du jobbar både självstädigt men också tillsammans med kollegor så att vara flexibel och hitta lösningar för att ha en bra relation till kunder, samarbetspartnes och kollegor är av stor vikt.

vi är en liten arbetsgrupp som levererar uppdrag i stort sett vart som helst. Du som person ska kunna fatta egna beslut och du kommer ha nära kundkontakt och arbeta nära kollegor och kunder.

vi arbetar efter vår värdegrund som är stöd för hela människan vilket innebär att du ska dela vår värdegrund när det kommer till uppdrag till personer med psykisk ohälsa, saneringsuppdrag utefter vräkingshot i syfte att medmännsikan ska ha möjlighet att behålla sin bostad samt uppdrag mot ställföreträdare/ godemän.

Du som söker tjänsten ska ha B körkort, behärska svenska väl i tal och skrift

Du som söker tjänsten hos oss och har erfarenhet inom branchen är meriterande.

har du utbildning och / eller erfarenhet av saneringsuppdrag är meriterande

Varmt välkommen att söka tjänsten som Allserviceassistent hos oss. Tjänsten söks endast via mejl.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
28 augusti 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se