Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Underhållsingenjör till Forsmarks Kraftgrupp!

Sista ansökningsdag
29 oktober 2024 (53 dagar kvar)
Publiceringsdatum
02 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

En utvecklande och samhällsviktig verksamhet väntar dig som blir underhållsingenjör hos Forsmark! Här erbjuder vi dig som är i början av din karriär att utvecklas inom kärnkraften. Varmt välkommen in med din ansökan!



Om tjänsten

Forsmarks kärnkraftverk är den enskilt största elproducenten i Sverige och producerar en sjättedel av den el som förbrukas nationellt. Forsmark arbetar för och har som mål att göra Sverige fossilfritt inom en generation. I denna roll får du vara med och bidra till detta genom att ansvara för förnyelsearbetet av anläggningen.

"Forsmark är den roligaste och mest intressanta arbetsplatsen i hela Sverige. Särskilt när man som jag har ett miljö- och energiintresse och vill vara med och bidra för att vi ska minska vår klimatpåverkan. Vi behöver fasa ut de fossila kraftslagen i Europa. Det mest effektiva sättet är via kärnkraft och det är dessutom det coolaste sättet att producera el på" -Annette, anställd på Forsmark

Du kommer att tillhöra utvecklingsgruppen inom underhåll som består av 13 medarbetare. Utvecklingsgruppen ansvarar för att utveckla underhållet genom att skapa effektiva rutiner och metoder inom det underhållstekniska området. Gruppen arbetar till exempel med att genomföra tvärtekniska analyser och utredningar, uppföljning och rapportering av anläggningarnas status på både kort och lång sikt samt utveckling och förvaltning av analysverktyg.

Du erbjuds

  • En perfekt instegsroll för dig som är nyexaminerad ingenjör
  • Ett utbildningspaket som är personligt utformad efter din kompetens och intresse
  • Att vara en del av ett företag med stora möjligheter att på sikt utvecklas vidare inom Forsmark och övriga Vattenfallkoncernen.
  • Lönetillägg för dig som pendlar minst 5 mil till Forsmark, exempelvis för dig som bor i Uppsala, Gävle eller Tierp
  • Kollektivtrafik till och från Forsmark som är anpassade efter dina arbetstider


Arbetsuppgifter

Du kommer i rollen som underhållsingenjör främst jobba med systemhälsorapportering. Systemhälsorapporteringen är en del av förnyelsearbetet som Forsmark bedriver, för en långsiktig och stabil drift. Du kommer att jobba tätt med ett team om två till medarbetare samt ha ett stort kontaktnät i verksamheten.

  • Inhämta information kring system och komponenthälsa från operativa underhållsgrupper inom el, mekanik och instrument
  • Skapa förståelse och sammanställa information i excel, listor och rapporter
  • Rapportera status och information vidare i organisationen genom att bland annat kalla till möten med operativ personal, konstruktörer och systemförvaltare
  • Riktade platsbesök i anläggningen genom systemhälsoarbetet samt deltaga i visst praktiskt arbete i anläggningen under revisionsperioder


Kvalifikationer
  • Har en civilingenjörsutbildning inom det tekniska området, t.ex. energisystem, mekanik, materialvetenskap eller teknisk fysik
  • Är flytande i svenska i tal och skrift då det krävs för kommunikaiton och dokumentation

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där vi gärna ser att du är:

  • Kommunikativ och har lätt för att samarbeta
  • Strukturerad och ordningsam
  • Ansvarstagande

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll samt säkerhetsprövningssamtal i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen kommer ett drogtest att genomföras.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 oktober 2024 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se