Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Administratör till Ragn-Sells i Gävle!

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu finns chansen att arbeta hos ett av Sveriges främsta företag inom återvinning och miljö! Trivs du i en koordinerande och administrativ roll kan detta vara ett perfekt nästa steg i din karriär. Varmt välkommen in med din ansökan!



Om tjänsten

Ragn-Sells är ett företag i framkant som vill bevisa att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand. Om detta är en vision som även du brinner för har du kommit helt rätt. De erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Nu söker teamet i Gävle en administratör som kommer vara en viktig stöttning i det regionala arbetet med offerter, avtal samt sammanställning och validering av statistik och rapporter.

Som administratör på Ragn-Sells kommer du ha en koordinerande roll med olika kontaktytor, både mot kollegor och kunder runt om i regionen där din förmåga att vara serviceinriktad och problemlösande kommer vara till stor hjälp. Du välkomnas in till en familjär organisation med hjälpsamma kollegor vid din sida. Inledningsvis kommer du att följa en introduktionsplan för att få rätt verktyg med dig in i rollen, för att sedan ta dig an egna arbetsuppgifter som successivt ökar i svårighetsgrad.

Du erbjuds

  • Arbete på ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö som värnar om hållbarhet och en grönare planet
  • Kontinuerlig kompetensutveckling genom Ragn-Sells egna akademi


Arbetsuppgifter
  • Stötta i det regionala arbetet gällande offerter och avtal
  • Kontakt med kunder och säljare och ta fram underlag för kundorder
  • Registrera kunddata och produktionsorder i affärssystem, fakturahantering, prislistor, statiskt mm.
  • Granska och konvertera leverantörsfakturor
  • Sammanställa rapporter till myndigheter och kunder


Kvalifikationer
  • Har en avslutad gymnasieutbildning
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet
  • Innehar B-körkort

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet från avfalls- eller transportbranschen
  • Har goda kunskaper i Excel. Det är även en fördel om man tidigare har arbetat i Microsoft Dynamics

Stor vikt kommer läggas på dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen tror vi att du är en prestigelös lagspelare med ett ambitiöst förhållningssätt till ditt arbete. Du är van vid att ta eget ansvar och kan sätta upp egna rutiner för att bibehålla ett strukturerat arbetssätt. För att trivas i rollen tror vi även att du gillar att arbeta administrativt och har en god datorvana samt har lätt för att lära dig nya system.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 augusti 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se