Hoppa till innehåll

Undersköterska till IVA/HIA, Gällivare

Sista ansökningsdag
16 september 2024 (15 dagar kvar)
Publiceringsdatum
15 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Verksamhetsområde anestesi/operation/intensivvård tillhör Division Funktion och består av två enheter i länet, Sunderby sjukhus samt Gällivare sjukhus. IVA i Gällivare består av både intensivvård och hjärtintensivvård samt post-op. Våra fyra hörnstenar är kommunikation, respekt, kvalitet och bemötande.   

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket. Det är meriterande om du har utbildning inom akutsjukvård samt erfarenhet av IVA, akutsjukvård eller annan avdelning. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du flexibel, du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du är stabil och uppträder lugnt och kontrollerat i stressande eller pressade situationer. Vidare har du en helhetssyn, du tar hänsyn till det större perspektivet. Förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Slutligen har du god samarbetsförmåga, du värderar och ser nyttan av samarbete med andra. Är lyhörd och kan anpassa dig till andra. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska hos oss på iva/hia/post-op är arbetet omväxlande och lärorikt, där både omvårdnad och medicinsk teknik ingår. Inom intensivvården arbetar vi med akut omhändertagande av patient med allvarlig sjukdom eller skada. Här tar vi hand om nyopererade patienter, traumapatienter och patienter med sviktande vitala funktioner. Du har ett nära samarbete med övriga professioner som tillsammans utgör ett team med patienten och dess anhöriga i fokus.  

Det här erbjuder vi dig
- Skräddarsydd introduktion anpassad till dina tidigare erfarenheter 
- Kontinuerlig kompetensutveckling  
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige

Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid. Arbetstiden är förlagd dag, natt och helgRegion Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi verkar för att ha medarbetare med kunskaper inom Sveriges minoritetsspråk och sätter därför värde på dina kunskaper i samiska, meänkieli, finska, romani chib och jiddisch. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att vår arbetsplats ska vara tillgänglig för alla.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 september 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se