Hoppa till innehåll

Sjuksköterska till Gemensammottagning, Gällivare sjukhus

Publiceringsdatum
17 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Gällivare sjukhus är ett litet sjukhus med många specialiter. Gemensam mottagning är en specialistmottagning med ortopedisk verksamhet, allmän kirurgi/ urologi, endoskopi och  interinmedicin. Hos oss får du arbeta med kompetenta läkare, sjuksköterskor och undersköterskor.

Vi söker
Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av mottagningsarbete. Som person är du mogen, stabil, strukturerad och har ett intresse av specialkunskap. Vi ser även att du har stort intresse att förkovra dig inom intern medicin. Vidare arbetar du självständigt och tar ansvar för ditt arbete samtidigt som du ser nyttan av att samarbeta med andra

Det här får du arbeta med
På vår mottagning arbetar ca 25 personer. Du kommer ha en central och betydelsefull roll i teamet kring patienten. Arbetet är självständigt med egen mottagning parallellt med att du samarbetar med andra professioner inom verksamheten. Du kommer främst arbeta som sjuksköterska med patienter på vår Antikoagulationsmottagning. Du ansvarar för väntelista och kallar i patienter till besök/ undersökningar. Även telefonrådgivning ingår. Du ingår i ett välfungerat team inom intern medicin.

Det här erbjuder vi dig
- Vi erbjuder dig dagtidsarbete måndag - fredag.
- Den här verksamheten omfattas av Region Norrbottens extrasatsning på sjuksköterskor, https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten
Tjänsten är tillsvidare på heltid och dagtid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vi verkar för att ha medarbetare med kunskaper inom Sveriges minoritetsspråk och sätter därför värde på dina kunskaper i samiska, meänkieli, finska, romani chib och jiddisch. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att vår arbetsplats ska vara tillgänglig för alla.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 juli 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se