Hoppa till innehåll

Medicinsk sekreterare till Medicinska sekreterarenheten, Gällivare

Publiceringsdatum
19 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Välkommen till oss på Medicinska sekreterarenheten! Här arbetar ett gäng med bred kompetens där vi tillsammans arbetar för att utveckla varandra och stötta organisationen. Söker du efter ett arbete där du får vara med och påverka samt göra skillnad kan du vara vår nya kollega.

Hos oss på medicinska sekreterarenheten arbetar vi med specialiteter såsom medicin, ortopedi, kirurgi och urologi inom såväl slutenvård som öppenvård.    

Vi söker
Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare, vårdadministratör alternativt medicinsk vårdadministratör. Svenska motsvarande C1-nivå är krav. Det är meriterande om du har utbildning i sjukdomsklassificering, kunskaper i medicinsk terminologi samt erfarenhet av VAS-/iHSAK-administration och Cosmic. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du självgående och tar ansvar för din uppgift. Du strukturerar ditt arbete och arbetar självständigt. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vidare har du god samarbetsförmåga och värderar samt ser nyttan av samarbete med andra. Du är lyhörd och kan anpassa dig till andra. 

Det här får du arbeta med
Som medicinsk sekreterare hos oss får du ett omväxlande arbete där journalföring, dokumentation och journalhantering är de huvudsakliga arbetsuppgifterna. Du får möjlighet att vara spindeln i nätet och hjälpa övrig personal med olika frågeställningar. Det är en lugn atmosfär med egna arbetsrum men där du har kollegorna nära. Vi hjälper varandra med de olika klinikerna vilket ger oss möjlighet till semestrar och samtidigt en bred kunskap hos varje sekreterare. Vi söker medicinska sekreterare som kan arbeta på plats i Gällivare. Annonsen avser flera tjänster.

Det här erbjuder vi dig
- Flextid 
- Möjlighet att påverka ditt schema   
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd dagtid.

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vi verkar för att ha medarbetare med kunskaper inom Sveriges minoritetsspråk och sätter därför värde på dina kunskaper i samiska, meänkieli, finska, romani chib och jiddisch. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att vår arbetsplats ska vara tillgänglig för alla.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (64 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se