Hoppa till innehåll

Arbetsterapeut till Medicin/rehab, Gällivare sjukhus

Publiceringsdatum
16 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Hos oss på paramedicin träffar vi dagligen kollegor från flera yrkesgrupper inom paramedicin samt från öppenvårdsrehabiliteringen, vi utbyter erfarenheter och stöttar varandra. Ofta samarbetar vi i olika team där patientens sjukdom, vård och rehabilitering står i fokus. På öppenvårdsrehabiliteringen bedrivs rehabilitering av ett multimodalt team där arbetet baseras på en helhetssyn och en strävan efter en gemensam syn på patientens individuella mål och behov av insatser. Vi erbjuder dig ett varierat arbete i ett arbetsteam med öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande med komplexa arbetsuppgifter. Som arbetsterapeut hos oss får du vara med och bidra i såväl det dagliga arbetet som i utvecklingsarbete.  

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. B-körkort och svenska på C1-nivå är krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av handrehabilitering samt innehar stroke-kompetensbevis. Tidigare arbete inom hälso- och sjukvård är också meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du som söker ska vara uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Vi ser även att du har förståelse för hur människor tar till sig kunskap och kan anpassa ditt arbetssätt utifrån människors olika förutsättningar. Du är självgående, tar ansvar för din uppgift samt strukturerar ditt arbete och arbetar självständigt. Du har god samarsbetsförmåga och värderar samt ser nyttan av samarbete med andra. Du ska ha god kommunikativ förmåga och anpassar ditt sätt att förmedla budskap till mottagaren. Vidare är du stabil och uppträder lugnt kontrollerat i stressande eller pressade situationer. Vi ser gärna att du är trygg i din roll och ser möjligheter till förändringar.

Det här får du arbeta med
Som arbetsterapeut inom arbetsterapienheten arbetar du med utredning och bedömning av vuxna patienters aktivitetsförmåga samt inledande rehabilitering. Du möter patienter på såväl gemensam mottagning som sjukhusets somatiska avdelningar. Ofta sker arbetet tillsammans med exempelvis fysioterapeut. Öppenvårdsrehabiliteringen riktar sig till vuxna personer som på grund av skada eller sjukdom har måttliga eller stora aktivitets- och delaktighetsbegränsningar. Det kan vara personer med sammansatta, långvariga och ibland återkommande sjukdomar samt ortopediska åkommor. Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga då arbetet kräver samarbete med andra professioner och verksamheter.

Det här erbjuder vi dig
- Utbildning inom handrehabilitering 
- Kontinuerlig kompetensutveckling
- Flextid  
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vi verkar för att ha medarbetare med kunskaper inom Sveriges minoritetsspråk och sätter därför värde på dina kunskaper i samiska, meänkieli, finska, romani chib och jiddisch. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att vår arbetsplats ska vara tillgänglig för alla.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (64 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se