Hoppa till innehåll

vårdbiträde/undersköterska till hemtjänsten Norra

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Verksamhetsbeskrivning

Hemtjänstens besöksinsatser i brukarens ordinärt boende ökar kontinuerligt och därför söker vi till vårt Team kvalificerad personal. Hemtjänsten utför individuellt behovsprövade insatser i form av personlig omvårdnad och service i ordinärt boende. Insatserna skall stärka den enskildes förmåga att klara sig själv och göra det möjligt för den enskilde att bo kvar hemma med en god livskvalitet. Gällivare kommuns hemtjänst består av 6 enheter under avdelningen Hemvård: Norra, Södra, Nära, Stödenheten, Natten och Resurs. Alla hemtjänstens enheter har en gemensam grupplokal i centrala Gällivare. Här sitter även andra professioner så som sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter från hemsjukvården och rehab. Denna unika samlingsplats för Hemvården i sin helhet möjliggör tätare samarbete och personlig kompetens- och verksamhetsutveckling.

Hemtjänsten Norra är ett positivt och glatt team, här har vi våra brukare i fokus och lägger stor vikt att besöksinsatser utförs med hög kvalitet. En god arbetsmiljö ska ge medarbetaren förutsättning att nå verksamhetens mål. Hemtjänst Norra har även en grupplokal i byn Skaulo.

Arbetsuppgifter

Vi letar efter personal som med glädje ger professionella tjänster till våra brukare, ger dem glädje, trygghet i hemmet och vara en lyhörd kontaktperson. Dina arbetsuppgifter innebär insatser i form av service och personlig omvårdnad i den enskildes bostad utifrån de kvalitetsmål som verksamheten har, där planering, uppföljning, utvärdering och samarbete är viktiga inslag. I uppdraget ingår även administrativa uppgifter såsom dokumentation, schemaläggning och ombudsroller kopplat till olika arbetsområden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en undersköterskeutbildning, gått ett 3-årigt omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker dig som har erfarenhet eller intresse av att jobba inom hemvården, har en positiv livssyn samt är flexibel och noggrann. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket. Kunskaper i något av minoritetsspråken meänkieli, finska eller samiska är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav

Övrigt

Placering inom Hemtjänsten Norra. Till din ansökan vill vi ha med ett CV, 2st referenser samt ett personligt brev. Vid begäran lämnas originalhandlingar. Interjuver kan komma att ske löpande

Arbetstid/Varaktighet

100 %. Tillsvidare. Tjänstgöring dag, kväll samt helg. Provanställning kan eventuell tillämpas.

Lön

Månadslön. Lön enligt avtal. Ange gärna ett löneanspråk i ansökan.

Ansökan/Tillträde

Sista ansökningsdag: 2024-07-29

Tilllträde: enligt överenskommelse

 

Upplysningar

Kontaktperson fr o m 15/7-2024

Kerstin Heptaygun, Enhetschef, Hemtjänsten Norra, Tel: 0970-818 649, Kerstin.Heptaygun@gallivare.se

Fackliga företrädare

Kommunal

 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
29 juli 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se