Hoppa till innehåll

Undersköterska till stödenheten

Sista ansökningsdag
12 september 2024 (11 dagar kvar)
Publiceringsdatum
28 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Verksamhetsbeskrivning

Stödenheten utför individuellt behovsprövade insatser i ordinärt boende. Insatserna skall stärka den enskildes förmåga att klara sig själv och göra det möjligt för den enskilde att bo kvar hemma. Stödenheten jobbar mot specifik målgrupp där personer med psykisk ohälsa och missbruksproblematik ingår. 

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på stödenheten arbetar du med boendestöd för brukare inom målgruppen. Boendestöd är en praktisk, pedagogisk och social insats som syftar till att stärka den enskildas förmåga att klara vardagen i eget boende och ute i samhället. Inom stödenheten utför vi även hemtjänstinsatser i form av service och personlig omvårdnad i den enskildes bostad. Vi utgår från biståndsbeslut och jobbar mot de kvalitetsmål som verksamheten har. Planering, uppföljning och utvärdering är viktiga inslag i verksamheten. I arbetet ingår även att dokumentera i verksamhetssystemet.

Kvalifikationer

Treårigt omvårdnadsprogram, Undersköterskeutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi söker dig som har erfarenhet av eller intresse av att jobba med socialpsykiatri och/eller vård och omsorg har en positiv livssyn. Du är flexibel, strukturerad och noggrann. Då dator används som ett arbetsredskap är det nödvändigt att du har god datorvana. I dina arbetsuppgifter ingår att dokumentera och kommunicera med olika parter vilket kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Utifrån Stödenhetens arbetsområde är det meriterande med kunskaper i socialpsykiatri och/eller pedagogik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav

Inom ramen för den nationella minoritetsspråkslagen är Gällivare kommun förvaltningskommun för samiska, meänkieli och finska. Kunskaper i något av dessa språk är meriterande vid ansökan om anställning i Gällivare kommun.  

Arbetstid/Varaktighet

100%, vikariat 6 månader eller längre. Eventuell förlängning kan bli aktuellt. Tjänstgöring: dag, kväll, helg.

Övrigt

Placering inom stödenheten. Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Lön

Månadslön, vi tillämpar individuell lönesättning, Löneanspråk anges.

Tillträde / Ansökan

Tillträde: 2024-10-02 eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2024-09-12

Upplysningar

Enhetschef Johanna Modig 0970-818821

Fackliga företrädare

Kommunal

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 september 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se