Hoppa till innehåll

Undersköterska till Älvgården plan 6

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
29 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Verksamhetsbeskrivning

Älvgården är ett omsorgsboende (SÄBO) som ligger i ett naturskönt område med närhet till natur och hembygdsområdet. Boendet är beläget på Gällivare sjukhus.Älvgården har 68 boenderum uppdelade på fyra gruppboendeenheter: Svedjan och Nybyggaren på plan 7. Rallaren och Flottaren på plan 6. På Älvgården plan 6 bor det 33 personer fördelat på två avdelningar, Sarek och Akka.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska har du utifrån din roll om kontaktperson en central del i omsorgen och vården runt de boende. Arbetet utgår från den enskildas behov och genomförandeplanen samt från verksamhetens riktlinjer och mål. Dina arbetsuppgifter består i att stötta och hjälpa boenden med det de inte klarar själv till exempel hygien, medicin, på/avklädning och social gemenskap. Ditt arbete är viktigt för att de boende ska få en bra och trygg tillvaro. I uppdraget ingår även administrativa arbetsuppgifter såsom dokumentation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning, erfarenhet eller intresse av att jobba inom vård och omsorg, har en positiv livssyn är flexibel och ansvarstagande. Du skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket. Vi söker dig som är ansvarstagande och kan samarbeta med alla professioner. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Inom ramen för den nationella minoritetsspråkslagen är Gällivare kommun förvaltningskommun för samiska, meänkieli och finska. Kunskaper i något av dessa språk är meriterande vid ansökan om anställning i Gällivare kommun.  

Övrigt

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Bifoga CV vid ansökan. Underlag för skyddad yrkestitel för undersköterska. Vid anmodan ska originalhandlingar kunna visas upp.

Arbetstid/Varaktighet

Visstidsanställning på heltid (100%) med tjänstgöring dag, kväll och helg.
Vikariat fr.om: 2024-09-30 t.om. 2025-03-31

Lön

Månadslön, vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk i ansökan.

Tillträde / Ansökan

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag 2024-09-30

Upplysningar

Louise Sagelind, enhetschef Älvgården plan 6 0970–818 923

Fackliga företrädare

Kommunal

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se