Hoppa till innehåll

Personlig assistent

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Verksamhetsbeskrivning

Avdelningen för funktionshinder arbetar enligt LSS-Lagen om Stöd och service och är en del av socialförvaltningen. Personlig assistans är en rättighet där du som har en omfattande funktionsnedsättning ska beredas möjlighet till att leva ett så självständigt liv som möjligt. Stödet ska vara personligt utformat och den enskilde har rätt att välja vem som ska arbeta som personlig assistent.

Arbetsuppgifter

Att vara personlig assistent innebär att stötta individen i dennes dagliga liv. Personlig assistans är ett lösningsfokuserat och kreativt uppdrag som utformas och omformas tillsammans med den enskilde utifrån dennes önskemål, behov och förutsättningar under årets alla dagar. Arbetsplatsen är belägen utanför tätorten.

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av vårdyrket är meriterande. Du ska vara flexibel och kunna ställa om arbetstider vid behov. Brukaren önskar en kvinnlig personlig assistent med erfarenhet från vård och omsorg, personlig assistans eller annan erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Du bör vara en lugn och trygg person som är lyhörd för brukarens behov. Du är ansvarsfull och självständig i ditt arbete som personlig assistent. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du ska behärska svenska språket i både tal och skrift samt ha grundläggande datakunskaper. Inom ramen för den nationella minoritetsspråkslagen är Gällivare kommun förvaltningskommun för samiska, meänkieli och finska. Kunskaper i något av dessa språk är meriterande vid ansökan om anställning i Gällivare kommun.  

Övrigt

Till din ansökan vill vi ha med ett CV och ett personligt brev. På begäran lämnas originalhandlingar. intervjuer kan komma att ske löpande.

Arbetstid/Varaktighet

1 heltidstjänst, Schemalagd arbetstid förlagd till vardagar, kvällar, helger och nätter.

Lön

Månadslön, Individuell lönesättning tillämpas. Löneanspråk anges.

Ansökan/Tillträde

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 15-08-2024


Upplysningar

Enhetschef Anna-Karin Mäki, Besvarande av frågor i förstahand via mail: anna-karin.maki@gallivare.se

Fackliga företrädare

Kommunal

 

Varmt Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se