Hoppa till innehåll

Lärare till Hedskolans fritidshem

Sista ansökningsdag
17 september 2024 (16 dagar kvar)
Publiceringsdatum
29 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Verksamhetsbeskrivning

Gällivare kommun är inne i en stor samhällsförvandling vilket innebär en spännande utveckling för samhället och för skolan. På Hedskolan ser vi över olika organisatoriska lösningar för att arbetsmiljön ska bli bra och att eleverna ska få bästa undervisningen. Som ny lärare i Gällivare kommun kommer du att få handledning av erfarna lärare. Vi har också ett utvecklat kollegialt och kollektivt lärande på skolorna.

Specialpedagoger, speciallärare, kurator och skolsköterska finns på skolan och vi samarbetar för elevernas bästa i team. Klassmentorer finns nu i alla klasser på Hedskolan och de arbetar främst med de sociala delarna av läroplanen. Rastvärdskap och rastaktiviteter är några av klassmentorernas viktigaste arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter

Som fritidspedagog hos Hedskolan samverkar du rörande planering och aktiviteter med övriga fritidspedagoger vid skolan. Vid Hedskolan har vi tre fritidsavdelningar som samverkar. Ditt arbete innefattar planering och undervisning vid fritidshemmets samtliga tre avdelningar, med huvudsakligt fokus på avdelningarna för Förskoleklass till och med årskurs 6. Viss planering förekommer även för Anpassade Grundskolas fritidsverksamhet. Du samarbetar med klassmentorer och elevassistenter i det dagliga arbetet vid fritidshemmet. I arbetet ingår även att samverka med övrig skolpersonal utifrån ditt uppdrag.

Kvalifikationer

Legitimerad fritidspedagog/ lärare i fritidshem.Vi söker dig som har ett närvarande och lyhört förhållningssätt gentemot elevers olika behov, är en tydlig ledare samt har god samarbetsförmåga. Du är självständig, ansvarstagande och har lätt för att ta egna initiativ. Vi utvecklar vårt arbete genom pedagogiska samtal och kollegialt lärande och ser det som en styrka att kunna hjälpa varandra för att våga vara nyfikna inför nya sätt att arbeta.

Övrigt

Till din ansökan vill vi ha med ditt CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar. Intervjuer kan komma att ske löpande

 Arbetstid/Varaktighet

100% Visstidsanställning from. 2024-10-01 tom 2025-06-19

Lön

Månadslön, individuell lönesättning, ange gärna löneanspråk i ansökan

Tillträde/Ansökan

Tillträde: 2024-10-01 eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2024-09-17

Kontaktperson

Bitr. rektor: Dean Cadhamn dean.cadhamn@gallivare.se tel: 0970-818811

Rektor: Eva Sjöholm Eva.Sjoholm@gallivare.se tel: 0970–818325

Fackliga företrädare

Sveriges lärare

Sveriges skolledare

 

Varmt välkommen med ansökan din!

 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
17 september 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se