Hoppa till innehåll
ER Consult i Gällivare AB logotyp

Rekrytering av elkonstruktör till ERConsult!

Publiceringsdatum
12 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du redo att ta nästa steg i din karriär som elkonstruktör? Hos ERConsult har du möjligheten att göra verklig skillnad och vara med från konstruktion till produktion. Vi letar efter passionerade och engagerade individer som vill bli en del av deras dynamiska team.

ERConsult bedriver konsultverksamhet inom el och automation samt bygg- och montageledning på anläggningsprojekt och är en stark aktör i Malmfälten och norra Sverige. De vill erbjuda sina kunder hög kompetens med lokal förankring som tillsammans med kunden skapar lösningar som möter deras behov och förväntningar. ERConsult jobbar med Elkonstruktion, idrifttagning, bygg- och projektledning samt besiktning.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för ERConsult:s räkning en Elkonstruktör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos ERConsult.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och ERConsult:s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till lisa.backstrom@pn.se.

Du erbjuds:
  • Frihet under ansvar och möjlighet att påverka din utveckling
  • Friskvårdsförmåner och gratis träningsmöjligheter.
  • Positiv arbetsgemenskap och ett team med framåtanda
Arbetsuppgifter
I rollen som elkonstruktör kommer du att arbeta med olika typer av projekt och uppdrag inom Processautomation. Det kommer att styras av din kompetens, kundens behov samt din personliga ambition och utvecklingsplan. Du kommer att sitta tillsammans med dina kollegor på kontoret i Gällivare alternativt i Luleå tillsammans med en annan kollega.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Framtagning av tekniska beskrivningar
  • Konstruktion i industriella elanläggningar
  • Kalkylberäkningar och offerthantering.
  • Kontinuerlig kontakt med våra kunder.
Vi söker dig som:
Har utbildning inom el eller automation alternativt en gedigen arbetslivserfarenhet inom området. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Elprocad eller liknande CAD-baserade ritprogram. Det är meriterande om man har erfarenhet av instrument, ställverk eller övrig automationsutrustning samt erfarenhet från projektering.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen.
Du är lyhörd och flexibel och van att ta egna initiativ. Om du är målmedveten och brinner för att utvecklas inom yrket, är du precis den vi letar efter.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gällivare eller Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: lisa.backstrom@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta lisa.backstrom@pn.se.

#ER-Consult #Elkonstruktör #processautomation #projektering
ER Consult i Gällivare AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 maj 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren