Hoppa till innehåll
Bilbolaget Nord AB logotyp

Upplev framgång hos Bilbolaget: Bli bilförsäljare!

Publiceringsdatum
27 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Brinner du för kundrelationer och älskar att göra affärer? Detta är tjänsten för dig som inte ser begränsningar utan möjligheter. Hos Bilbolaget får du chans att utvecklas och styra över din egen vardag. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande!

Information om företaget
Professionals Nord söker för Bilbolagets räkning en Bilsäljare i Gällivare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bilbolaget.

Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. De är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford samt begagnat och säljer totalt 10 000 bilar per år. De säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Bilbolaget har ca 475 medarbetare och finns på 15 orter i Norra Sverige och strävar efter att vara en arbetsplats som kännetecknas av omtanke, tillgänglighet och kompetens. De är inne i en expansiv fas där de satsar för att möta framtiden och den snabba utvecklingen som sker inom branschen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Bilbolagets önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till lisa.backstrom@pn.se.

Arbetsuppgifter
Som bilsäljare hos Bilbolaget kommer du ingå i ett starkt team tillsammans med Frida och Mattias där ni tillsammans ser till att ansvara för att ge kunderna bästa tänkbara service och tillgodose deras behov vid bilinköp.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Sälja nya Volvo och Ford personbilar, Ford transportbilar samt begagnande bilar till privata kunder och företag
  • Aktivt jobba med uppsökande verksamhet
  • Planera och delta vid kundträffar och marknadsaktiviteter
  • Försäljning av företagets tjänster så som serviceavtal och Volvokort
Vi söker dig som:
Har erfarenhet av att jobba med försäljning sedan tidigare i någon form. Krav för tjänsten är B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer lyckas och trivas i rollen. Du som person besitter ett driv att göra ditt yttersta i arbetet. Du målinriktad, affärsmässig och social med god förståelse för vikten långsiktiga kundrelationer.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gällivare
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lisa Bäckström (lisa.backstrom@pn.se)

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta lisa.backstrom@pn.se.

#Bilbolaget #försäljning
Bilbolaget Nord AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 maj 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren