Hoppa till innehåll

Korttidsplanerare mobila maskiner

Publiceringsdatum
26 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du arbeta med en Europaunik maskinpark så är det här tjänsten du söker!

Arbetsuppgifter

Som planerare kommer du skapa kortsiktiga underhållsplaner, följa upp, utvärdera och analysera data på gruvans större mobila utrustningar, såsom truckar, hjullastare och andra maskiner. Du kommer att hantera och följa upp reservdelar, komponenter och underhållskostnader enligt interna arbetsflöden i Maximo, samt samarbeta med både interna och externa leverantörer.

En viktig del av ditt arbete är att vara spindeln i nätet genom att strategiskt förbättra och driva underhållet framåt. Planering, inköp och fakturahantering ingår i rollen, och arbetstiden är förlagd till dagtid.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning inom fordon, teknik eller motsvarande erfarenhet som bedöms likvärdig.

Som person är du ansvarsfull, engagerad och har förmåga att arbeta självständigt och tillsammans med andra mot uppsatta mål. Du är noggrann och strukturerad med god kommunikativ förmåga. Kunskap i Maximo och planering är meriterande.

Det är också meriterande om du har erfarenhet av underhåll av tunga fordon. Du har goda datakunskaper samt behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Körkort klass B är ett krav.

Du som söker delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar och utövar ditt ledarskap i enlighet med dessa. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Carl-Erik Thyni tfn 0970-72 94 64

Facklig information

Ledarna: ledarna.aitik@boliden.com

Unionen: unionen.aitik@boliden.com

SACO: saco.aitik@boliden.com

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Monica Johansson tfn 070-216 92 86 eller monica.johansson@ext.boliden.com

Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2024

Urval och intervjuer sker löpande

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes då vi sköter rekryteringen själva.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se