Hoppa till innehåll

Besiktare mobila maskiner

Publiceringsdatum
26 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du arbeta med en Europaunik maskinpark så är det här tjänsten du söker!

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att besikta gruvans större mobila utrustningar, såsom truckar, hjullastare och andra maskiner. Utifrån besiktningsresultaten ska du ta fram orderunderlag för beställning av material som överlämnas till beredarna. Efter besiktning ska resultaten dokumenteras i underhållssystemet Maximo. Du kommer att arbeta i ett team om tre personer som arbetar K2, samt en person som arbetar dagtid. Du kommer att samarbeta nära med två beredare som arbetar dagtid och du kommer vara delaktigt i vissa av deras arbetsmoment. I rollen ingår även att föreslå åtgärder och förbättringar tillsammans med underhållsavdelningen. Arbetet är delvis utomhus och kräver fysisk rörlighet. Det är ett fritt och omväxlande arbete som kombinerar praktiska och administrativa uppgifter.

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har ett positivt synsätt, brett tekniskt kunnande och en känsla för maskiner. Du är driven, initiativtagande, fysiskt rörlig, noggrann och har tydlig kommunikations- och samarbetsförmåga.

Du har gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning, samt praktisk erfarenhet. Kunskaper inom el och hydraulik, underhållssystemet Maximo och erfarenhet av besiktning är meriterande.

Det är ett krav att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift, samt att du har B-körkort.

Du som söker delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Carl-Erik Thyni tfn 0970-72 94 64

Facklig information

Metall: metall.aitik@boliden.com

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Monica Johansson tfn 070-216 92 86 eller monica.johansson@ext.boliden.com

Sista ansökningsdag är 31 augusti 2024

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes då vi sköter rekryteringen själva.



Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se