Hoppa till innehåll

Sektionschef Berg

Sista ansökningsdag
28 september 2024 (27 dagar kvar)
Publiceringsdatum
29 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Företagsbeskrivning


AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.



Om rollen


Vi ser ett ständigt behov av effektiv och kilmatsmart framkomlighet i städer med smidig pendeltrafik längs väg och spår, höghastighetsjärnväg som knyter samman regioner, stabila utrymmen för industrins anläggningar. Ett växande samhälle kräver byggnation i berg. AFRY bidrar som ett av landets ledande konsultföretag inom bergteknik till kunskap och utveckling inom visualisering, metodval och framkomlighet i flera av landets största infrastrukturprojekt.

I Sverige är vi över 70 personer totalt inom bergteknik och vi har ett givande nationellt samarbete för att stärka våra arbetsmetoder. Exempel på tjänster vi erbjuder är Bergprojektering, geologi, inspektion och sulfidutredningar. Utöver dessa och flera andra områden så är fältarbete en stor del av den totala verksamheten.

Vårt team är känt för sin prestigelöshet och starka sammanhållning. Vi delar generöst med oss av våra kunskaper och stöttar varandra i alla projekt. Vi är ett team som värdesätter dynamik och kreativitet, och vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen. Som sektionschef kommer du att vara en viktig del av denna kultur och bidra till att vi fortsätter att växa och utvecklas.

Som sektionschef hos oss får du en roll med stor variation, möjlighet till många kontakter och kundmöten med ansvar att nå lyckade och hållbara affärer. Rollen innebär ansvar för verksamheten inklusive strategier, lönsamhet, marknadsföring, kvalitet, personal och kompetensutveckling. Ett starkt fokus ligger på affären genom att stärka och utveckla vår närvaro och lönsamhet. Du rapporterar till regionchefen i Region Norr och sitter med i regionens ledningsgrupp med placeringsort Luleå.

Vi är i dag 11 mycket kompetenta medarbetare med ambitionen att uppfattas som det ledande bolaget på marknaden, så det finns det stora möjligheter att vara med att utveckla och bygga verksamheten i Regionen.



Kravspecifikation


Vi söker en modig och hängiven lagspelare som trivs med att dela kunskap. Du brinner för att se människor växa och tillsammans åstadkomma bra lösningar. Genom din erfarenhet vet du hur man leder en grupp utan att behöva peka med hela handen. Du har ett stort fokus på affären och vet hur man skapar tillväxt och lönsamhet över tid. Du som söker bör ha en civilingenjörsexamen inom bergmekanik/bergteknik/geologi och erfarenhet av projektledning inom området. Du är en naturlig ledare med starka kommunikations- och samarbetsförmågor. Ett extra plus om du har erfarenhet av att arbeta som konsult, har en god marknadskännedom och ett etablerat nätverk i branschen.

Om du är en lösningsorienterad och proaktiv person som vill vara en del av ett starkt och växande team, ser vi fram emot din ansökan. Tillsammans kan vi fortsätta att visa våra kunder att vi är pålitliga och kompetenta.



Ytterligare information


Vi erbjuder en dynamisk och utmanande arbetsmiljö med möjlighet att arbeta med spännande och varierande projekt. Hos oss får du stöd för din professionella utveckling och karriärutveckling, samt en konkurrenskraftig lön och förmåner.

AFRY rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Vi vet att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi vill att du ska ha en vardag som fungerar - hinna lämna, hämta, träna, handla eller bara sova lite längre på morgonen.

Genom Club AFRY främjar vi vår kultur och erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor! Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden

Nu har vi beskrivit vad vi erbjuder och vem vi söker. Tycker du att detta låter spännande och vill veta mer? Då är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vi ser fram emot din ansökan som vi vill ha snarast och senast 15 september. Urval sker löpande och tjänsten kan kommat att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktuppgifter för frågor:

Johan Rönnbäck, Regionchef Norr

johan.ronnback@afry.com

+46 70 356 18 35


Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
28 september 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se