Hoppa till innehåll
PLAYipp AB logotyp

Key account manager

Sista ansökningsdag
17 november 2024 (30 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Här kommer en otrolig möjlighet att hoppa på en tillväxtresa och få ta del av en stark gemenskap. Är du en duktig B2B-säljare med ett starkt driv? Har du en entreprenörsådra och älskar att arbeta i team samtidigt som du är nyfiken och alltid redo att utvecklas? Då kan du vara den vi söker!

 

Om tjänsten 

PLAYipp söker nu en driven key account manager som tillsammans med våra fantastiska partners kommer att arbeta med att erbjuda våra innovativa digitala lösningar till kunder inom B2B-segmentet. I rollen kommer du att ha stor frihet och ansvar för att utveckla och driva försäljningen framåt. Du kommer att bygga och vårda långsiktiga kundrelationer, identifiera affärsmöjligheter och bidra till att stärka vår position på marknaden.

Placering: Vi ser gärna att du bor i Gävle eller närliggande städer. Det förekommer resor i tjänsten.
Lön: Enligt överenskommelse

 

Vem är du?
  • Du har tidigare erfarenhet av framgångsrik B2B-försäljning inom SaaS, IT eller liknande. Gärna vana av partnerförsäljning.
  • Du är målfokuserad, drivs av att skapa resultat och trivs i en dynamisk miljö.
  • Du är en lagspelare som uppskattar att samarbeta med kollegor och delar med dig av din kunskap.
  • Du har en entreprenörsanda och tar gärna initiativ till nya lösningar och tillvägagångssätt.
  • Du är social och trivs med att umgås med dina kollegor.

 

Om PLAYipp

PLAYipp är en ledande aktör inom digitala kommunikationslösningar och har under de senaste åren haft en stark tillväxt. Våra plattformar för digital signage och intranät hjälper företag och organisationer att nå ut med sitt budskap på ett effektivt och engagerande sätt. Vi strävar efter att ständigt förbättra våra produkter och sätta nya standarder inom branschen. Med höga ambitioner och en tydlig målsättning framåt satsar vi nu på att expandera ytterligare och förstärka vårt team med rätt personer som vill vara med och driva den här tillväxtresan. Hos oss är det bra stämning och du blir varmt bemött.

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup och du visar intresse för tjänsten via www.onepartnergroup.se. För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Tomas Danebäck på 070-524 28 47 alternativt tomas.daneback@onepartnergroup.se. 

I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat ditt intresse matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. I processen kommer sedan urval genom intervjuer, möjligen tester, referenstagning och bakgrundskontroll ingå för de kandidater som utifrån matchning med tjänstens kravprofil går vidare till kommande steg. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad.

Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Välkommen in med en ansökan!

PLAYipp AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 november 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.