Hoppa till innehåll
Cramo AB logotyp

Distriktschef till Cramo

Sista ansökningsdag
10 november 2024 (23 dagar kvar)
Publiceringsdatum
17 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en kundorienterad ledare med ett starkt affärsmannaskap? Motiveras du av att se både affären och dina medarbetare växa? Då borde du söka tjänsten som Distriktschef hos oss på Cramo i distrikt Gävle-Dala!

Vi söker nu en Distriktschef med ansvar för område Gävle-Dala som i nuläget består av åtta depåer belägna i Sälen, Mora, Gävle, Falun, Borlänge, Hedemora och Avesta. I rollen som Distriktschef ansvarar du för distriktets affärer, budget och resultat. Tillsammans med depåchefer och den lokala försäljningsorganisationen arbetar du med att utveckla affären för att stärka Cramo på den lokala marknaden. En förutsättning för att lyckas i rollen är att du är synlig i organisationen vilket innebär att du besöker samtliga depåer regelbundet.

Distriktschefsrollen innefattar personalansvar för samtliga Depåchefer i distriktet och du rapporterar direkt till Regionchef för norra Sverige. Lämplig placering är på någon av orterna inom distriktet.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda och utveckla andra ledare, gärna från branschnära eller liknande verksamhet. Som ledare är du en engagerad och positiv person som med ett tydligt och coachande ledarskap skapar förtroende i organisationen. Du är kommunikativ, bra på att förmedla riktning och mål samt har förmågan att motivera och få med dig dina medarbetare. Du är strukturerad och lösningsorienterad och har förmåga att se helheten i verksamheten.

Kvalifikationer
  • Du är en erfaren ledare som drivs av att utveckla verksamheter och team.
  • God ekonomisk förståelse och erfarenhet av att följa upp nyckeltal och resultat.
  • Van användare av systemstöd och goda kunskaper i Officepaketet.
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
  • B-körkort.
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, marknad eller försäljning är meriterande.
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Stefan Brink på stefan.brink@cramo.com
Cramo AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 november 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan början av 1950-talet har Cramo varit en pionjär inom uthyrningsbranschen. Cramo har idag runt 100 depåer över hela Sverige och tillsammans med Boels Rental har vi 750 depåer i världen. Som helhetsleverantör av uthyrning av maskiner, utrustning och tjänster hjälper vi små och stora företag inom byggbranschen, men även till industriprojekt, offentlig sektor och privatkunder.