Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
29 september 2024 (17 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
- driva och leda en av Sveriges mest framgångsrika golfklubbar

Gävle GK är en av Sveriges största golfklubbar med en framgångsrik och bred idrottsverksamhet. Vi söker en driven företagsledare och relationsbyggande föreningsmänniska som kan förvalta och utveckla klubbens framgångsrika verksamhet. Nuvarande klubbchef kommer efter många år i klubben senare trappa ner och har tillsammans med medarbetare och styrelse lagt en bra grund för verksamheten och framtiden ser ljus ut.
Klubben går in i en expansiv fas, vilket kommer skapa resurser för framtida ambitioner. Gävle golfklubb drivs till stor del i aktiebolag men via föreningen.

Rollen innebär operativt, administrativt och strategiskt ansvar i såväl förening som aktiebolag. Du har fullt resultat- och budgetansvar för helheten och rapporterar till styrelsen. Som Klubbchef ingår även att engagera ideella krafter och ha en god kommunikation med våra medlemmar, gäster, samarbetspartners, näringsliv och myndigheter. Du är klubbens ansikte utåt och verkar för en fortsatt positiv utveckling av verksamheten och varumärket i alla avseenden.

Klubben har en av Sveriges mest framgångsrika juniorverksamheter, vilket är viktigt för klubben. Dessutom är centralt arbete att driva frågor som paragolf, ökad jämställdhet och lyssna in behoven för fler kvinnor och äldre.

Gävle golfklubb vill att "golf ska vara tillgängligt för alla!" Som Klubbchef är det viktigt att detta är frågor som du tycker är viktiga och som engagerar dig. I din roll så har du ca 25 medarbetare varav Banchef och Kansli rapporterar till dig.

Din bakgrund:

Du har tidigare erfarenhet av att framgångsrikt drivit verksamheter med fullt operativt- och resultatansvar. Ditt genuina golfintresse tillsammans med erfarenhet från idrottsförening ger dig en bra grund för att förstå utmaningen att verka i en medlemsägd och medlemsstyrd organisation. Du har god kompetens och insikt av vikten att kommunicera internt som externt via relevanta sociala kanaler.

Som ledare är du prestigelös entusiasmerande och använder ett modernt, kommunikativt ledarskap som utvecklar medarbetarna. Du sätter laget framför jaget och bygger en stark och trygg organisation omkring dig. Vi ser att du bor i Gävle med omnejd.

Vill du vara med och utveckla framtidens Gävle golfklubb?
Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Gävle Golfklubb är en av Sveriges största golfklubbar med två anläggningar, Gamla banan och Avan, båda i Gävles närområde. Det finns även en 9-hålsbana, Pay & play.
Med tre natursköna, varierande och utmanande banor och därutöver erbjuder vi shop, restaurang, konferens och camping.
Våra träningsfaciliteter i form av modern driving-range (med flertalet digitala platser, Toptracer Range) och områden för närspelsträning.
Vi har 2 200 aktiva medlemmar, omsätter ca 20 MSEK och har 25 helårsanställda.
Läs mer: www.gavlegolf.com