Hoppa till innehåll

Veterinär till Djurläkarna i Gällivare

Sista ansökningsdag
16 oktober 2024 (33 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du fortsätta utvecklas i din roll som veterinär tillsammans med ett kompetent och familjärt team med stort hjärta uppe i norr? Äventyret väntar ovanför polcirkeln!


Om tjänsten & vem vi söker

Djurläkarna i Gällivare får fler och fler kunder och anställer nu ytterligare en veterinär! Så ta chansen att jobba i ett fint arbetsteam där patienten och djurägaren står i fokus. Har du specialistkompetens eller ett brinnande intresse inom något område, exempelvis kardiologi eller något annat är det såklart extra intressant. Även om du är inriktad mot katter och deras sjukdomar.

Idag har vi en fin personalgrupp som hjälper våra patienter med allt från allmänvård till komplicerade, kirurgiska ingrepp och medicinska utredningar. Vi söker nu dig med några års erfarenhet som vill dela dagarna tillsammans med vårt team i vår lärande och varierande arbetsmiljö. Vi tror att vår blivande kollega är (förutom kompetent och engagerad i sitt yrke) nyfiken och intresserad av att utvecklas, prestigelös och kommunikativ. Om du känner att du inte helt stämmer in på erfarenhetsbiten, tveka inte att höra av dig med ditt intresse och din profil ändå. För oss är personlighet, driv och inställning till arbetet minst lika viktigt.


Vad vi erbjuder

Om du vill bli en del av ett familjärt gäng som jobbar nära varandra på ett omväxlande sätt och en verksamhet som stadigt utvecklas inom olika områden där personalens intressefrågor sätts i fokus kan vi vara en god match. Vår klinik har ett gott rykte bland såväl veterinärer som djurvårdare vilket vi är mycket glada för. Inte nog med det erbjuds såklart en underbar livsmiljö om du också uppskattar friluftsliv, frihet och space!

Vi är en del av Svenska Veterinärgruppen som är en större sammanslutning av veterinärkliniker och djursjukhus över hela Sverige. Vi samarbetar klinikerna emellan och hjälper varandra med allt ifrån professionell rådgivning till vidareutbildningar. Utöver fysiska och digitala utbildningar inom gruppen möjliggörs även samarbetet auskultation hos gruppens meriterade experter och specialister inom olika medicinska områden.


Om kliniken

Djurläkarna grundades 2019 av Mikael och Mia efter viljan att kunna bo i, och arbeta på, deras hemmaplan Gällivare. Mikael har lång erfarenhet av att arbeta med framförallt avancerade operationer medan Mia har mångårig erfarenhet inom process- och verksamhetsutveckling. Tillsammans har de byggt upp en toppmodern utrustad veterinärklinik med stort hjärta, hög kompetens och stabil personalstyrka på ca 15 personer varav 4 legitimerade veterinärer.

Många husdjur och djurägare reser långt för att komma till kliniken tack vare den kunskap som finns inom ortopedi, kirurgi och artroskopi. Vi hjälper våra patienter med allt från vardaglig djurvård, tandbehandlingar och medicinska utredningar till avancerade, akuta operationer och ortopediska problem. Lär gärna känna oss bättre på vår hemsida.


Övrig information

Dagtid vardagar, heltid eller deltid, samt beredskap ingår i tjänsten. Låt oss diskutera om du har egna förslag. I nuläget har vi ingen nattberedskap men det kan ändras i framtiden (fritid och arbete måste såklart fungera för en långsiktighet). Under vår beredskap har vi vanligen en bakjour och det finns alltid kollegor att fråga och bolla dina fall med så du lämnas aldrig helt ensam. När vi hittar rätt person är begränsningarna i hur vi kan utvecklas tillsammans väldigt få. Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 oktober 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se