Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Senior Styrsystemskonstruktör

Publiceringsdatum
16 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten

Vi söker en senior styrsystemskonstruktör för gas- och ångturbiner till en grupp inom service teknikkontor som ansvarar för leverans av styrsystem i moderniserings- och uppgraderingsprojekt. Gruppen arbetar med hela vår flotta av gasturbiner och ångturbiner och utförda moderniserings- och uppgraderingsprojekt av hela eller delar av maskinernas styrsystem. Vi levererar SIMATIC PCS7-system, SPPA-T3000-system och en viss del av ABB-system.

Som Senior Styrsystemskonstruktör kommer dina främsta arbetsuppgifter att innebära:
* Styrsystemskonstruktion
* Provning av styrsystem

Tjänsten som Styrsystemskontruktör är ett konsultuppdrag som löper från den 2 september 2024 till den 31 mars 2025.

Om dig

Vi söker dig som är driftig och målinriktad och som trivs med att arbeta strukturerat och effektivt. Du har gedigen erfarenhet av att arbeta med SIMATIC PCS7, samt med driftsättning av gas- och ångturbiner. Har du dessutom erfarenhet av styrsystemskonstruktion är det meriterande. Du har en teknisk eftergymnasial utbildning och ska ha god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift

Viktigt för tjänsten är:

  • God erfarenhet av SIMATIC PCS7 och/eller gas-/ångturbindriftsättning
  • Teknisk eftergymnasial utbildning
  • God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vänligen använd ansökningsformuläret på vår hemsida för att skicka in din ansökan. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vi uppmuntrar dig att ansöka idag!

Kontaktuppgifter
För frågor angående rekryteringsprocessen eller om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare via accsverige@adecco.se För frågor angående anmälan, vänligen kontakta info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.