Hoppa till innehåll

Personliga assistenter till Finspång

Sista ansökningsdag
25 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Publiceringsdatum
25 september 2024
Antal tjänster
8
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Timvikarier i Finspång med omnejd

Bor du i eller utanför Finspång och söker ett extrajobb som går att kombinera med till exempel studier eller annat jobb? Omsorgsgruppen söker dig som vill jobba som timvikarie vid vår personliga assistans i Finspång främst kvällstid. Du behöver även vara beredd på att åka till våra kunder i Grytgöl och Sonstorp.

Detta är en chans att komma in hos oss och starta en karriär som personlig assistent. Vi ser stora möjligheter till att tjänsterna utvecklas då vi behöver både vikarier och personliga assistenter till våra kunder i Finspång.

Vi ser gärna sökande som bor i Grytgöl, Sonstorp eller Finspång eftersom nuvarande uppdrag finns på dessa orter.

Omsorgsgruppen IN AB är ett företag som funnits sedan 1996. Vi driver idag gruppbostäder, daglig verksamhet och personlig assistans. Vi verkar i hela Östergötland.

Du som arbetar hos oss har en förståelse för vad det innebär att arbeta med människor. Du kan stå för vår värdegrund att alla människor är lika värda och att vi strävar efter att nå bästa livskvalitet utifrån individens förutsättningar. Vi arbetar utifrån ledorden Glädje, Respekt, Omtanke och Helhet. Dessa ledord genomsyrar hela vår organisation.

Omsorgsgruppen IN AB är anslutna till Vårdföretagarna och följer deras kollektivavtal för personlig assistans. Vi söker människor som är positiva, empatiska och som vill jobba med människor.

Du får gärna ha erfarenhet från yrket vård och omsorg men det är inget krav. I arbetet förekommer fysiskt krävande moment.

Om du tycker det låter intressant gör en ansökan/förfrågan på:

arbete.finspang@omsorgsgruppen.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
25 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se