Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
10 september 2024 (2 dagar kvar)
Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Gammelkroppa skogsskola & konferens söker en duktig och engagerad ekonom. Du har en passande ekonomisk utbildning och minst några års erfarenhet av arbete med ekonomi.

Som person är du noggrann och strukturerad. Du är också ordningsam och har lätt för att samarbeta. För att trivas i rollen är du social och kan ta till dig även andra uppgifter på skolan som att eventuellt vara behjälplig i ekonomikurserna.

Om du är prestigelös, har lätt för att kommunicera och ser gemenskapen och samarbetet med kollegor som en självklarhet är Du varmt välkommen att söka tjänsten.


I arbetsuppgifterna ingår:

Löpande redovisning, in- och utbetalningar, avstämningsarbete av exempelvis kassa/bank, framtagande av rapporter och medverkande vid styrelsemöten, redovisning av skatter och avgifter, momsredovisning, periodiseringar av utgifter och leverantörsreskontra samt kundreskontra, lönetjänst samt övriga förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. Upprättande av bokslut och inkomstdeklaration.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan genom att skicka in ditt CV och din ansökan så snart som möjligt.

Ansökningarna behandlas fortlöpande.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 september 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se