Hoppa till innehåll

Uppdragsledare inom Väg & Anläggning

Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Tänk för ett ögonblick på allt som människan, tekniken och vetenskapen har gjort möjligt i vårt moderna samhälle. Tänk på alla smarta lösningar, nya material och ny teknik, tänk på allt som bara finns där och som får vardagen att flyta på.

Tänk – och du tänker på oss på WSP.Vårt erbjudande WSP erbjuder dig en utvecklande miljö där du i ditt arbete får möjlighet att påverka samhället till det bättre. Vår styrka är att vi kan anpassa oss till våra kunders kultur och lokala marknader samtidigt som vi utnyttjar vår världsomfattande expertis för att genomföra de mest komplexa projekten och hjälpa våra kunder att uppnå sina mål. Sektion Väg & Anläggning består av 140 kollegor på 12 kontor i landet och verkar för en nationell samordning av resurser, anbudsarbete, leverans, teknikutveckling och kunskapsöverföring. Vi är en nationell sektion som verkar över hela Sverige som sin spelplan och bygger varje uppdragsgrupp efter uppdragens specifika behov. För att möta marknadens ökade efterfrågan av våra tjänster behöver vi utöka med uppdragsledare inom väg och anläggning.

Vi söker kreativa och utvecklingsorienterade medarbetare som vill växa tillsammans med oss och vara en del i vår satsning att utöka vår verksamhet inom väg och anläggning.

Om tjänsten Nu söker vi dig som är etablerad uppdragsledare och vill arbeta som uppdragsledare inom väg.Du arbetar i allt från mindre lokala uppdrag till mer komplexa uppdrag som löper över flera år, gärna med god erfarenhet från framför allt Trafikverket eller kommun.

Arbetet sker i processens alla skeden, från förstudier och tidiga utredningar till bygghandlingar och uppföljning av byggskedet. Arbetet innebär ansvar för kundkontakt, budget, framdrift och problemlösning, men kan variera beroende på typ av uppdrag. I rollen finns också möjlighet att arbeta med kollegor internationellt.

På WSP värdesätter vi innovation och kunskapsdelning högt. Som erfaren uppdragsledare kommer en del av arbetet således innebära coaching av våra mindre erfarna medarbetare.

Placeringsort för tjänsten är Falun eller Borlänge – som ingår i en avdelning på ca 10 kompetentstarka medarbetare. Din profil För att bli framgångsrik i denna tjänst tror vi att du har grund i en högskole- eller civilingenjörsutbildning samt minst femårs erfarenhet som etablerad uppdragsledare inom samhällsbyggnadsuppdrag.

Vi ser gärna att du har kunskaper om AMA och beskrivningsdelar. Det är viktigt för oss att du vill arbeta och utvecklas i konsultrollen, och därmed är egenskaper såsom prestigelöshet och affärsmässighet uppskattade. För att trivas hos oss tror vi att du är en social och självgående person som uppskattar stort ansvar och en varierande vardag.

Vi ser att du värdesätter ett gott samarbete med kollegor och uppdragsgivare samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Ansökan Urval och intervjuersker löpande men vi vill få in din ansökan senast 18 juli 2024.Välkommen med din ansökan!

Kontakt Gruppchef Göteborg: Aksel Osmanovski, aksel.osmanovski@wsp.com Rekrytering: Connie Larín, connie.larin@wsp.com

Kontakt från rekryteringsföretag, CV- och annonssäljare undanbedes.

WSP är ett av världens ledande konsultbolag och rådgivare inom samhällsutveckling. Vi erbjuder strategisk rådgivning, ingenjörstjänster och hållbara lösningar till våra kunder som verkar inom transport-, infrastruktur-, miljö-, klimat- och hållbarhets-, energi-, vatten-, byggnads- och gruvsektorn. Med 66 500 medarbetare över hela jorden samlar vi experter inom analys, teknik och miljö för att framtidssäkra våra städer, vår miljö och våra samhällen. Vi förenas i vårt gemensamma mål; att skapa positiva och långvariga samhällseffekter. En kultur av innovation, integritet och inkludering är kännetecknande för WSP.I Sverige är vi cirka 4 000 medarbetare.

Följ oss gärna på WSP Sverige (LinkedIn), WSP Sverige (Facebook), eller @wspsweden (Instagram) för en närmare inblick i vår verksamhet samt hur en dag i arbetet kan se ut för våra medarbetare.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 juli 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se