Hoppa till innehåll

Teknikansvarig Vägutformning

Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Tänk för ett ögonblick på allt som människan, tekniken och vetenskapen har gjort möjligt i vårt moderna samhälle. Tänk på alla smarta lösningar, nya material och ny teknik, tänk på allt som bara finns där och som får vardagen att flyta på.

Tänk – och du tänker på oss på WSP.

Vårt erbjudande Vi lever i en föränderlig värld och på WSP tar vi ansvar för att förbereda samhället för de tuffa utmaningar det kontinuerligt ställs inför. Vi jobbar med fokus på samarbete, innovation, teknik- och medarbetarutveckling. Sektion Väg- och Anläggning är en av fem sektioner inom Transport & Infrastructure som är med och leder utvecklingen i vårt samhälle. Sektion Väg & Anläggning består av 140 kollegor på 12 kontor i landet och verkar för en nationell samordning av resurser, anbudsarbete, leverans, teknikutveckling och kunskapsöverföring. Vi är en nationell sektion som verkar över hela Sverige som sin spelplan och bygger varje uppdragsgrupp efter uppdragens specifika behov. Sektionen bidrar med hållbara och kostnadseffektiva lösningar som hjälper kunderna att höja säkerheten, minska trängseln, förlänga vägars livslängd samt förbättra mobiliteten. Våra ingenjörer använder sig av innovativa lösningar för att leverera långsiktigt hållbara projekt när nya vägar planeras i städer och på landsbygden samt när befintliga vägar behöver breddas och förbättras. Vi har expertis inom konceptstudier, planering och detaljerad projektering av vägar och trafikleder i städer och på landsbygd.Några av våra uppdragUnder 2024 arbetar vi i en rad spännande och omfattande uppdrag såsom Trollhätte Kanal, v875 Sundborn, Södertälje Slussar, Flemingsbergstunneln, E14 GC-Vägar, Vasaloppsvägen, Fyra Spår Uppsala och med flera större på väg in. Nu vill vi utöka sektionen och söker dig som vill vara med och säkra framtidens infrastruktur med oss. Din personlighet, kompetens och samarbetsförmåga är viktig för oss!Om tjänsten Du kommer att arbeta som teknikansvarig projektör med inriktning mot vägar och gator. Våra uppdrag varierar i både storlek, typ och kundkategori. Som teknikansvarig kommer du att ansvara för framtagande av förfrågningsunderlag, bygghandlingar och utredningar i olika typer av projekt för våra kunder. Du kommer dels arbeta med utveckling av våra interna process- och leveransmodeller, dels arbeta med kompetensutveckling av våra medarbetare genom att leda dessa som mentor i projekt men också genom utbildning.

Vi arbetar med ständig förbättring och har som målsättning att kontinuerligt söka efter innovativa sätt att förbättra oss. Vi söker därför dig som gillar verksamhetsutveckling och som vill bidra till att vi som konsulter kan ge våra kunder kvalitetssäkrade leveranser samtidigt som vi tydliggör arbetssätt och resursplanering och ger våra medarbetare de bästa förutsättningarna för en personlig utveckling men också en långsiktigt hållbar arbetsmiljö.Din profilVi söker dig som är erfaren teknikansvarig med minst fem års dokumenterad erfarenhet inom väg och gata. Du har en utbildning som civil- eller högskoleingenjör inom relevant område eller har motsvarande branschrelaterad yrkeslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av, AMA och beskrivningsdelar.

Som person ser vi att du gillar att arbeta målmedvetet och att du självständigt kan leda och driva projekt. Vi värdesätter en god förmåga att kommunicera och ett affärsmässigt förhållningssätt. Det är också av stor vikt att du gillar att leda andra människor då du i din roll kommer att arbeta som mentor för andra medarbetare. Parallellt med utvecklingsarbetet finns möjlighet att arbete i och även leda och drivna egna projekt.

Vi arbetar i en global koncern där vi i uppdragen sätter ihop team över landsgränserna så det är viktigt att du är bekväm med att kommunicera på både svenska och engelska.

Sista ansökningsdag Urval och intervjuer sker löpande men vi vill senast få in din ansökan 18 juli 2024. Varmt Välkommen med din ansökan!

Kontakt Gruppchef Aksel Osmanovski, aksel.osmanovski@wsp.comRekrytering Connie Larín, connie.larin@wsp.com

Kontakt från rekryteringsföretag, CV- och annonssäljare undanbedes.

WSP är ett av världens ledande konsultbolag och rådgivare inom samhällsutveckling. Vi erbjuder strategisk rådgivning, ingenjörstjänster och hållbara lösningar till våra kunder som verkar inom transport-, infrastruktur-, miljö-, klimat- och hållbarhets-, energi-, vatten-, byggnads- och gruvsektorn. Med 66 500 medarbetare över hela jorden samlar vi experter inom analys, teknik och miljö för att framtidssäkra våra städer, vår miljö och våra samhällen. Vi förenas i vårt gemensamma mål; att skapa positiva och långvariga samhällseffekter. En kultur av innovation, integritet och inkludering är kännetecknande för WSP.I Sverige är vi cirka 4 000 medarbetare.

Följ oss gärna på WSP Sverige (LinkedIn), WSP Sverige (Facebook), eller @wspsweden (Instagram) för en närmare inblick i vår verksamhet samt hur en dag i arbetet kan se ut för våra medarbetare.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 juli 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se