Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vill du arbeta extra som receptionist?

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker dig som önskar arbeta extra som receptionist hos en utav våra uppdragskunder och har hög tillgänglighet främst under veckorna 32 och 33 i sommar. Vi ser gärna att du även kan hoppa in vid behov framåt.

Information om uppdraget:

Trivs du i ett socialt arbete och är serviceinriktad som person? Då är det dig vi söker!
Vi hjälper vår kund att bemanna ett större kontor i Falun och söker just nu du dig som har möjlighet att arbeta extra vid behov och speciellt bemanna receptionen veckorna 32-33 i sommar.

I arbetet tar du emot besökare, skriver in/ut besökarna, fixar med parkering och hanterar passerkort. Svarar i telefon och hanterar inkommande mejl med mera.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en annan sysselsättning om minst 50%, så som studier, annat arbete eller är pensionär (intyg för sysselsättning krävs). Du har en hög social kompetens och trivs med ett serviceinriktat arbete. Ingen tidigare erfarenhet krävs men vi ser det meriterande om du har arbetat inom serviceyrket tidigare.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com