Hoppa till innehåll

Utbildningsanställning VUB operationssjuksköterska Falun/Mora

Sista ansökningsdag
15 september 2024 (14 dagar kvar)
Publiceringsdatum
01 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Op/An/IVA Falun - På Operation Anestesi IVA kliniken Falun finns två operations-avdelningar: Centraloperation med tolv operationssalar, varav en robotsal och en Hybridsal. Dagkirurgi Falun har fem operationssalar. Både Centraloperation och Dagkirurgin har egna uppvakningsavdelningar. Operationssalarna är fördelade mellan regionens opererande kliniker inom akut och elektiv verksamhet.

ÖNH operation Falun - tillhör Öron- Näsa- Halskliniken. På avdelningen finns fem operationssalar med elektiv och akut verksamhet dagtid.

Op/An/IVA Mora - På Mora lasarett finns två operationsavdelningar: Centraloperation, med fem operationssalar, och Dagkirurgen, med två operationssalar. Operationssalarna är fördelade mellan regionens opererande kliniker inom både akut och elektiv verksamhet.

Enheternas gemensamma uppdrag är att tillgodose medborgarnas behov av operationssjukvård och anestesi vid olika ingrepp och undersökningar. Vi strävar efter en hög och jämn produktion med god tillgänglighet och vill skapa attraktiva arbetsplatser med stort fokus på en bra arbetsmiljö och patientsäker vård.

Utbildningsanställning VUB operationssjuksköterska Falun/Mora

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta som specialistsjuksköterska inom operationssjukvård? Sök då tjänsten hos oss!

Arbetet som operationssjuksköterska innebär en spännande kombination av perioperativ omvårdnad och högteknologi. Du befinner dig i händelsernas centrum som en viktig kugge i operationsteamet där olika professioner arbetar tillsammans för patientens bästa. Du leder teamets arbete avseende aseptik, hygien och infektionsprevention. Det gäller att vara flexibel i både tanke och handling och därmed fatta snabba beslut. En lugn operation kan hastigt förvandlas till en akut situation.

Är Du den vi söker och vill ta dig an utmaningen att i framtiden axla rollen som operationssjuksköterska i ett av våra operationsteam?

Kom ihåg!

Att läsa en specialistutbildning är en investering i dig själv, en personlig kompetensutveckling du kan nyttja hela ditt arbetsliv.

Vill Du läsa mer om vad yrket innebär? Tryck på länken: komp-operationsskoeterska-ny-2021-foer-korr.pdf (rfop.se)

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska med kandidatexamen i vårdvetenskap alternativt omvårdnad eller sjuksköterskeexamen 180 hp inkl 15 hp examensarbete eller motsvarande. Du är trygg i din yrkesroll och några års yrkeserfarenhet som sjuksköterska är meriterande. Som person ska Du vara flexibel och stabil med god förmåga att hantera stress. Vi värdesätter engagemang och noggrannhet. Som operationssjuksköterska har du beredskap för att situationen kring patienten snabbt kan förändras. Då vi arbetar mycket i team, är det av stor vikt med god samarbetsförmåga med alla yrkeskategorier som finns kring patienten. Vi arbetar personcentrerat med fokus på att patienten ska få en god vård, en bra upplevelse och gott bemötande i sin vårdkontakt med oss.

UTBILDNINGSANSTÄLLNING

Du erhåller en tillsvidareanställning som sjuksköterska på Op/An/IVA kliniken Falun eller Op/An/IVA kliniken Mora. Efter godkänd specialistutbildning som operationssjuksköterska placeras du, utifrån verksamheternas behov, på någon av operationsavdelningarna på respektive lasarett.

Under sommaruppehållet mellan terminerna arbetar du som sjuksköterska inom respektive enhets egen eller närliggande verksamhet samt erhåller sommarsemester. Utbildningsanställningarna erbjuds under förutsättning att erforderliga beslut fattas kring finansiering och anställning. Antalet platser till utbildningsanställning beslutas efter ansökningstidens utgång.

Bifoga följande i din ansökan:

- kopia av betyg och legitimation som styrker förkunskapskraven,

- personligt brev som beskriver varför du är intresserad av att studera till specialistsjuksköterska,

vad du tänker om att studera på avancerad nivå, samt hur du tänker dig att den kommande

yrkesrollen blir

- rekommendationsbrev från din nuvarande chef

- två arbetsgivarföreträdare för referenser

Observera att du också behöver ansöka till utbildningen via https://www.antagning.se, sista ansökningsdag 15 september.

Region Dalarna har ett avtal med Karlstads universitet så vi ser gärna att du ansöker: Specialistsjuksköterska - operationssjukvård 60hp. Distans med närträffar (FALUN) vid Karlstads universitet. Du kommer då även att erbjudas VFU plats inom Region Dalarna.

Ansökan

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Fackförbund - Region Dalarna

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se