Hoppa till innehåll

Mekaniker

Sista ansökningsdag
26 november 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
25 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Är du en kunnig mekaniker med ett starkt kundfokus och ett öga för kvalitet? Vi söker en mekaniker som kan möta kunders behov på ett professionellt och engagerat sätt!

Som mekaniker hos oss kommer du att arbeta hos en av våra kunder med både felsökning, reparationer och service av bilar, samtidigt som du är ansiktet utåt mot företagets kunder. I rollen är det lika viktigt att du är tekniskt skicklig som att du kan ge en positiv kundupplevelse. Uppdraget pågår i 6 månader med stor chans till anställning direkt hos kundföretaget.

om ansökan.

För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt behöver du bifoga ditt CV i din ansökan. Önskar du även skicka med ett personligt brev eller annan kompletterande information kring din ansökan ber vi dig lägga med det i samma dokument, t.ex. som en inledning på ditt CV.

Du ansöker på www.randstad.se, innan den 2024-11-25. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linnea Nyström, linnea.nystrom@randstad.se 

Tjänsten är på heltid 40 timmar i veckan. Arbetstiderna är 07-16 måndag-fredag. Du kommer vara anställd som konsult hos oss på Randstad och arbeta ute hos kund.

Som konsult hos Randstad omfattas du självklart av kollektivavtal och har förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar och rabatt på träningskort och mycket mer. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får utveckla din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden

  • Utföra service, felsökning och reparationer på personbilar
  • Bistå kunder med teknisk rådgivning
  • Säkerställa att arbeten utförs med god kvalitet och att kunden får en högkvalitativ service
  • Hantera tidsbokningar och följa upp kundärenden

Kvalifikationer

  • Utbildning inom fordonsteknik eller motsvarande erfarenhet som mekaniker
  • God teknisk förståelse
  • Erfarenhet av kundkontakt – du är serviceinriktad, kommunikativ och lösningsorienterad
  • B-körkort är ett krav

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
26 november 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se