Hoppa till innehåll

Kundansvarig till Pollex AB Region Mitt

Publiceringsdatum
22 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Drivs du av att nå goda resultat tillsammans med ditt team och leverera service inom underhåll, utredning och förnyelse av VA-nätet? Då kan det här vara rätt utmaning för dig! Nu söker Isaksson Rekrytering en kundansvarig till Pollex AB i region mitt. Pollex vision är att vara en förnyare och vår viktigaste tillgång är våra medarbetare. Så har det varit i mer än 40 år och så kommer det att vara även i framtiden. Vår vision är att vara den ledande leverantören av schaktfria tjänster. Pollex löfte till våra kunder är att alltid sätta kunden först, vara nytänkande och innovativa, arbeta hållbart hela vägen och att årligen donera 5 procent av vår vinst till WaterAid. Välkommen med din ansökan redan idag om du vill vara med på Pollex resa!

Om tjänsten som kundansvarig
Som kundansvarig kommer du att ha ett viktigt ansvar i att leda försäljningsarbetet, vilket innebär att du främst kommer att arbeta med att knyta kundkontakter och långsiktig försäljning mot nya och befintliga kunder inom kommuner, industrier och privata bolag. Du arbetar mot uppsatta mål och styr din egen vardag, som bland annat består av proaktiv kundbearbetning, bokning av möten med kunder, platsbesök, deltagande på mässor, samordning och uppföljning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa kunderna lyckas med schaktfritt och underhåll, vilket du gör genom att boka möten med dem för att skapa nya projekt och lära ut Pollex arbetssätt inom underhåll, utredning och förnyelse av VA-nätet. Det här är en perfekt roll för dig som vill arbeta kontinuerligt med kunder och mycket ansvar där det finns stor möjlighet att växa både i din roll och inom Pollex som företag. Rollen innebär en del resande och ca 1 - 2 hotellnätter per vecka, med ett säljområde på ca fyra timmar där Stockholm ingår. Du rapporterar till försäljnings- och marknadschef och utgår från kontor i Enviken, Falu kommun.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Långsiktigt och proaktivt försäljningsarbete
  • Kundkontakt – bearbetning, planering, samordning, information
  • Utbilda befintliga kunder om Pollex arbetssätt inom underhåll, utredning och förnyelse av VA-nätet
  • Administrativa uppgifter
  • Delta på och planera inför mässor
Är du vår nya kundansvarig?
För att lyckas i rollen är det viktigt att du drivs av att skapa en positiv kundupplevelse och att du har en förmåga att bygga relationer. Du är en målinriktad person som kan arbeta både självständigt och i grupp. Som person är du strukturerad med en hög ambition om att efterlämna ett arbete som du är stolt över. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

Vi söker dig som har följande erfarenheter och kvalifikationer:
  • Branschkunskap inom VA, t.ex. i en roll som rörtekniker, arbetsledare, försäljningsansvarig eller VA-ingenjör
  • B-körkort
  • Goda datakunskaper
  • Flytande i svenska tal och skrift
Om Pollex
Vi är ca 100 anställda och omsätter ca 360 miljoner kr. Vi förnyar, rensar och provar rör i mark. Vi arbetar över hela Sverige med utgångspunkt från någon av våra etableringar i Malmö, Göteborg, Stockholm syd, Stockholm norr eller Umeå. Idag är våra kunder främst kommuner, entreprenadbolag och stora industrier. Vi har faktiskt 220 av Sveriges 290 kommuner som återkommande kunder. Pollex ingår sedan 2021 i No Dig Alliance (NDA). NDA är en allians där flera bolag inom schaktfri ledningsförnyelse ingår. NDA:s ambition är att inom ett par år vara Nordens ledande och största aktör inom schaktfritt med de främsta och bästa medarbetarna i vår bransch. För dig som medarbetare på Pollex innebär detta en trygghet och stora möjligheter att utvecklas. För mer information besök https://www.pollex.se

Vad kan Pollex erbjuda dig?
Pollex är en arbetsgivare som är mån om sina medarbetare genom att erbjuda trygga anställningsvillkor och goda förmåner. Hos Pollex har du stora möjligheter till fortbildning och kompetensutveckling inom ditt område. Som anställd på Pollex erbjuds du också möjligheter att köpa aktier i No Dig Alliance, Pollex moderbolag, www.nodigalliance.com

Ansök idag!
För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Lundqvist via e-post: frida@isakssonrekrytering.se telefonnummer: 073-526 33 29. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
03 juli 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se