Hoppa till innehåll

Affärschef västra Svealand, Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Publiceringsdatum
18 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Ludvig & Co Fastighetsförmedling har en bred och gedigen kompetens över hela landet och det är så vi kan fortsätta att vägleda köpare och säljare till fler lyckade fastighetsaffärer. Våra fastighetsmäklare finns på över 100 orteröver hela landet och hjälper våra kunder med hela sin fastighetsaffär. Här får du vara en del av ett företag som bidrar till växtkraft för människor, samhälle och företagande. Vår kultur präglas av värderingarna samarbete, utveckling och affärsmässighet.

Vi söker nu vår nästaAffärschef till Västra Svealand!I rollen får du möjlighet att göra skillnad för dina medarbetare med ett närvarande och proaktivt ledarskap, bidra med din spetskompetens till våra kunder och bli en förebild när det kommer till nya arbetssätt.

Ditt uppdrag

Rollen som Affärschef innebär att:

  • Leda ett team av Fastighetsmäklare, fastighetsmäklarassistenter och rådgivare med fullt personalansvar. Du coachar, stöttar, utmanar och leder dina medarbetares utvecklingsresa mot sin fulla potential.
  • Kombinera ledarrollen med eget kundarbete, där fördelningen kommer anpassas efter kundernas och teamets behov.
  • Vara övergripande ansvarig för Affärsenhetens kundleverans, kvalitét, försäljning och tillväxt- för att nå uppsatta mål.
  • Fokusera på aktiv förändringsledning och nya arbetssätt för att uppnå hög effektivitet och kundnöjdhet.

Du rapporterar till Marknadsområdeschefen Birgitta Löthmanoch har din placering på något av Ludvig & Co’s kontor i Affärsenhetens geografi, exempelvisFalun, Västerås, Gävle eller Örebro. Då vi eftersträvar ett närvarande ledarskap kommer rollen kräva resor till de kontor där dina medarbetare finns samt i dina försäljningsuppdrag.

Vad vi sökerFör att lyckas i rollen behöver du vara registrerad fastighetsmäklare med flerårig erfarenhet av att förmedla skogs- och lantbruksfastigheter. Du har dokumenterat goda försäljningsresultat med en hög grad av affärsmässighet i alla dina genomförda förmedlingar. Du motiveras av att jobba mot tydligt uppsatta mål och att hitta nya smarta sätt att nå dit. Meriterande, men inte ett krav, är tidigare ledaruppdrag, personalansvar och budgetansvar.

Du är med och skapar den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare med ett ledarskap som utgår från våra ledarbeteenden: Vilja & Våga, Inspirera & Engagera, Lära & Utveckla. Genom återkommande ledarträffar och ledarutbildningar, i en organisation med fokus på ständigt lärande, fortsätter du växa i din roll.

Låter det intressant? Då ser vi fram emot din ansökan!Urval och intervjuer sker löpande och vi vill därför be dig söka så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 12:e maj.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
05 oktober 2024 (104 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se