Hoppa till innehåll

Dedicare söker Pedagogkonsulter i NO!

Sista ansökningsdag
18 september 2024 (17 dagar kvar)
Publiceringsdatum
07 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu konsulter i hela landet som brinner för att möta barn och unga. Som ämneslärare i Sverige har du en viktig och mångfacetterad roll. Din roll är att förbereda eleverna inte bara akademiskt utan även att inspirera dem att utforska och utveckla sina intressen och talanger. Som konsult är det viktigt att du har en hög social intelligens och har lätt för att skapa relationer till både elever och kollegor. Vi söker nu behöriga NO-lärare till ett uppdrag under höstterminen.


Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna inkluderar att planera, genomföra och utvärdera undervisning i ett eller flera ämnen. Du kommer ansvara för att anpassa lektionerna efter elevernas behov, svara på frågor, ge stöd och handledning, samt bedöma elevernas kunskapsutveckling.
Utöver detta kommer du som konsult att bidra till skolans pedagogiska utveckling. Som konsult är det också viktigt att du engagerar dig i elevernas sociala och emotionella lärande, vilket är avgörande för en trygg och stimulerande skolmiljö.

Personliga egenskaper
Som konsult är det viktigt att du är självständig och beredd på ett omväxlande och utmanande arbete. Du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Som person är du lyhörd, positiv och lösningsorienterad. Våra kunder förväntar sig snabbhet och effektivitet liksom goda kunskaper inom det svenska språket, såväl i tal som i skrift.

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en enkel filosofi: Vi vet att människor som trivs tillsammans också känner förtroende för varandra, vilket är en av de viktigaste hörnstenarna inom vård och skola. Genom att bry oss mer om våra konsulter, bryr vi oss mer om de människor som de i sin tur hjälper här i livet.

Vi har rekryterat och hyrt ut personal inom vård och socialt arbete sedan år 1996 och är idag ledande i Norden. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Närheten till våra kunder är viktig och vi har kontor i Stockholm, Lund Göteborg, Oslo, Stjördal och Köpenhamn.

Utöver bra lön, friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal hoppas vi att vår filosofi, våra mångsidiga uppdrag och fantastiska kolleger får dig intresserad av att veta mer om oss på Dedicare och på vad vi kan göra för att utveckla din karriär.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 september 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se