Hoppa till innehåll
Coop logotyp

Butikssäljare kassa/förbutik Stora Coop Falun

Ansök nu

Vi söker dig som sprider matglädje och brinner för kundmötet!

Vi söker dig som är serviceinriktad, matintresserad och brinner för att ge våra kunder branschens bästa kundbemötande samt att butiken håller högsta kvalité ända fram till stängning.

Eftersom dina arbetsuppgifter främst kommer att vara förlagda i kassa och förbutik så blir du butikens ansikte utåt och det kräver att du på ett professionellt sätt kan tillgodose våra kunders behov.

Dina arbetsuppgifter kommer innebära:

  • Erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande förbutik alla dagar i veckan
  • Delaktig i butikens drift såsom försäljning, kassaarbete, varuplock samt exponering.
  • Försäljning av ATG och Svenska Spel
  • Ge våra kunder branschens bästa kundmöte

Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

För att lyckas i rollen så har du god samarbetsförmåga och trivs i ett högt tempo och känner dig trygg i stressiga situationer. Vi ser att du har några års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och ATG och Svenska Spel.

Tjänsten är en en tillsvidareanställning på Ca 17tim/vecka timmar per vecka, som föregås av en provanställning. Arbetstiderna varierar där dag, kväll och helgarbete ingår. Tillträde 23/9-24. Du måste fyllt 18 år för att kvalificera för tjänsten.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Sandra Eriksson på tfn: 0107419211.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 13 september 2024. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen, så ansök redan idag.

Coop logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 september 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande och roliga jobb. Med cirka 800 butiker i Sverige och 3,7 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Coop Mitt är en konsumentförening inom Coop Sverige som ägs av över 429 000 medlemmar. Vi driver 93 butiker i Gästrikland, Hälsingland, Dalarna, Uppland, Närke och i Västmanland. Mer information om Coop Mitt hittar du på vår hemsida.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.