Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Projektingenjör till Arctic Paper Grycksbo

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Arctic Paper Grycksbo är ett av tre pappersbruk som ingår i ARCTIC PAPER S.A och har ca 320 anställda. I Grycksbo produceras bestruket träfritt papper för kvalitetsmedvetna kunder som tryckerier, bokförlag, tidningsutgivare, reklambyråer, pappersdistributörer och förpackningsföretag. De övriga bruken är placerade i Munkedal, Sverige och i Kostrzyn, Polen.
Koncernen som helhet producerar både bestruket och obestruket träfritt papper. Produktportföljen inkluderar välkända varumärken som Amber, Arctic, G-Print och Munken. Produktionskapaciteten för de tre bruken är cirka 700 000 ton papper per år. Huvuddelen säljs genom 14 av bolagets egna försäljningskontor i Europa. Arctic Paper S.A. är noterat på börsen i Warszawa sedan oktober 2009 och december 2012 på NASDAQ i Stockholm. Arctic Paper erbjuder pappersprodukter i premiumsegmentet med fokus på nytänkande, högsta kvalitet och hållbarhet.

Dina arbetsuppgifter
Som projektingenjör på Anläggningsavdelningen erbjuds du en betydelsefull specialistroll där du i huvudsak arbetar med utredningar och genomföranden samt anläggningsdokumentation av den anläggningsutveckling som verksamheten vid Arctic Paper Grycksbo AB behöver. Förutom detta bidrar du till att utveckla arbetssätt, systematik och struktur för arbetet vid anläggningsavdelningen genom samarbete med kollegor såväl som produktions- och underhållsavdelningar.
Du arbetar både som projektledare, projektdeltagare och sakkunnig i de satsningar som görs för att utveckla samt vidmakthålla produktionsanläggningens konkurrenskraft i ett tekniskt perspektiv - alltid med fokus på tillgänglighet och produktionsekonomi. Din vardag präglas av många kontaktytor, både intern och externa, du är ofta delaktig i flera parallella projekt.
Under projektens olika stadier följer du upp det dagliga arbetet för att se till att projekten fortlöper enligt plan. Du driver projekten i nära samarbete med underhålls- och produktionsavdelningarna. Varje projekt är unikt till sin omfattning och teknik, vilket ger stor variation både i arbetsuppgifter och i utmaningar. Tjänsten är tillsvidare och som projektingenjör är du underställd Produktionschefen.

Din profil
I rollen som projektingenjör trivs du som tycker om att ha många kontaktytor och ett varierat arbete. Då du kommer att hantera flera parallella projekt ser vi gärna att du är strukturerad och van att arbeta mot givna deadlines. Vi söker dig som tycker om att ha koll på helheten, utan att ge avkall på detaljerna. Du som är nyfiken, målmedveten och har ett positivt förhållningssätt kommer både att trivas och lyckas väl i tjänsten.
I övrigt tror vi att du har ett intresse och nyfikenhet för teknik och utveckling samt har en teknisk högskoleutbildning, eller motsvarande kunskaper. Erfarenhet från ledande arbete i projekt och erfarenheter från processindustrin är meriterande.

Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering & Bemanning. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 2024-08-04. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna rekryteringskonsult Anna Andersson på 070-821 53 18.

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.