Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

CFO till Göthes-koncernen

Sista ansökningsdag
28 september 2024 (19 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Göthes-koncernen är en ledande aktör inom försäljning av lås-, beslags-, säkerhets- och teknikprodukter inom Skandinavien. Positionen som marknadsledare har inte nåtts över en natt Att lära sig lås och beslag tar tid. Vi har själva hållit på i över 160 år! Många av våra medarbetare har varit med länge och kan varje detalj i våra produkter både utan och innan. Historien har format det som vi och omgivningen idag upplever som företagets "själ". Vi känner en stolthet i vår historia och vårt Dala-ursprung.

Ett samarbete med Göthes innebär att vara del av denna gemenskap. Med kunskap om historien bygger vi framtiden.

På Göthes-koncernen tar vi vårt ansvar för miljön på största allvar och arbetar aktivt för att minska vår klimatpåverkan. Genom att implementera energieffektiva lösningar och miljövänliga material i våra projekt, strävar vi efter att göra skillnad både lokalt och globalt.

Vi söker nu en erfaren men nytänkande CFO som vill vara med på vår tillväxtresa i en koncern som snart omsätter en halv miljard kronor. Med tre bolag och totalt 70 anställda är vi ett företag i ständig utveckling, och nu letar vi efter en ekonomisk ledare som både kan hålla koll på siffrorna och bidra till att forma vår framtid.

Dina arbetsuppgifter
Som Göthes CFO blir du en nyckelperson i vår ledningsgrupp, där din röst och dina idéer kommer att spela roll. Du får möjlighet att sätta din prägel på vår koncern- och projektredovisning, samtidigt som du hjälper oss att skapa tydliga och informativa rapporter som leder verksamheten framåt.

Du kommer att ha personalansvar för tre medarbetare som alla är lagspelare och tillsammans med dig vill fortsätta vår resa framåt. Hos oss är teamwork centralt, och du kommer att arbeta nära alla delar av verksamheten för att se till att vi alltid ligger steget före.

Vi behöver också din hjälp att driva och implementera förbättrade rutiner och processer i takt med koncernens tillväxt. I tillväxten ser vi även på förvärv och uppskattar om du har intresse och kunskap kring det.

Din profil
Vi är stolta över vår jordnära och prestigelösa kultur, och vi letar efter en lika prestigelös och kommunikativ ledare som kan inspirera andra och samtidigt hålla fokus på detaljerna.

Vi tror att du har ett tydligt affärsfokus och lockas av att bygga upp en ekonomifunktion och skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt. Vi söker dig som har erfarenhet från entreprenadbranschen där man tillämpat succesiv vinstavräkning och med det har en stark förståelse för både koncern- och projektredovisning.

Men vi letar också efter dig som har ett starkt driv att se bortom siffrorna och verkligen göra skillnad i en snabbt växande organisation.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får chansen att påverka och utvecklas, både personligt och professionellt. I rollen får du arbeta strategiskt men också vara hands-on när det behövs - allt i en miljö där du kan göra din röst hörd och vara med och forma framtiden för Göthes-koncernen.

Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering & Bemanning. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 2024-09-29. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna rekryteringskonsult Anna Andersson 0708-215 318.

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.


Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 september 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.