Hoppa till innehåll
Arctic Paper logotyp

Automationsingenjör till Arctic Paper!

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du en bakgrund inom automation och är redo för en ny utmaning? Arctic Paper erbjuder dig just nu en högteknologisk, engagerande och varierande roll där du i nära samarbeten får lösa problem och känna att du bidrar till utvecklingen av bruket. Varmt välkommen in med din ansökan, löpande urval!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Arctic Papers räkning en automationsingenjör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Arctic Paper under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Arctic Papers önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • Att bli en del av ett värderingsstyrt företag som sätter arbetsmiljön högst upp på agendan
  • Koordinerande arbetsuppgifter som präglas av ansvar och självständighet
  • En roll där du får vara med och bidra till vår fortsatta utveckling inom ett område med högsta prioritet
  • Konkurrenskraftigt erbjudande med fast månadslön
Arbetsuppgifter
Som automationsingenjör hos Arctic Paper kommer du utgå från verksamheten i Grycksbo. Du kommer bli en del av teamet som arbetar för att hålla Arctic Papers maskinpark i toppskick. Maskinparken består av massa- och smetberedning, pappersmaskiner, arkskärsmaskiner, paketeringsmaskiner och gemensam ångcentral med tillhörande kringutrustning. Rollen innebär många kontaktytor både internt och externt och du ansvarar för drift och underhåll av styrsystemen på färdiggöringen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattas av:
  • Avhjälpande underhåll
  • Medverka i förbättringsarbeten och investeringsprojekt
  • Kommunicera och samarbeta internt och externt
Vi söker dig som har en teknisk utbildning på högskolenivå och/eller arbetslivserfarenhet inom el, styr- och reglerteknik samt industriell automation. Du besitter goda kunskaper i programmerbara styr- och drivsystem. Du talar och skriver obehindrat på svenska såväl som engelska, samt har B-körkort. Vid anställning direkt hos Arctic Paper efter avslutat konsultuppdrag ingår beredskap i tjänsten.

Det är meriterande om du har använt ABB 800xA och Siemens PCS7.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som automationsingenjör hos Arctic Paper. Arbetet innebär många dialoger internt och därför ser vi att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga och social kompetens. Du har en god förmåga att strukturera upp ditt arbete och driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt. Vidare uppskattar du även att vara en del i ett större sammanhang där du tillsammans med andra når gemensamma mål.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Grycksbo
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mia Haaster

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#arctic-paper, #automation, #automationsingenjör, #ABB, #siemens
Arctic Paper logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!