Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Ekonomiansvarig sökes till HS Perifal/Baxi

Sista ansökningsdag
01 september 2024 (4 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
I mer än fyra decennier har våra produkter värmt svenska hem. Vi på HS Perifal/Baxi levererar produkter inom värme och uppvärmning - vedpannor, pelletspannor, och värmepumpar. I vårt klimat uppe i norr är pålitlig värme ett måste i varje boende. Med produkter från Baxi kan du alltid känna dig trygg att du har effektiva, miljövänliga och pålitliga värmeprodukter. Värme och trygghet är också värdeord som genomsyrar hela vårt arbetssätt och vår attityd mot våra kunder. Vi är idag 12 anställda och finns i Falköping.
Läs mer på baxi.se

Efter lång och trogen tjänst går vår medarbetare inom kort i pension varför vi nu söker en ekonomiansvarig som vill fortsätta att bygga bolaget tillsammans med oss. Vi söker en prestigelös ekonom som med sin kunskap och engagemang vill bli en del av vår härliga gemenskap.

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiansvarig har du det övergripande ansvaret för företagets ekonomi och administration. Du ansvarar för löpande redovisning, budget, rapportering samt månads- och årsbokslut. Vidare hanterar du även fakturor, löner och administration i form av avtal, försäkringsfrågor och semesterplanering.

Här ges du stora möjligheter att påverka och forma bolagets framtid tillsammans med övriga engagerade kollegor. Du ingår i ledningsgruppen och förväntas ha en drivande roll i bolagets fortsatta utveckling.

Profil
För att lyckas i rollen tror vi att du är en strukturerad och noggrann ekonom med god förmåga att arbeta självständigt. Du har några års erfarenhet av ekonomi och redovisning och känner dig redo att axla rollen som ekonomiansvarig på ett mindre bolag som präglas av varma värderingar, prestigelöshet och högt engagemang. Vi lägger stor vikt vid relevant arbetslivserfarenhet och personlig lämplighet men har du också en ekonomisk utbildning i bagaget ser vi det som meriterande.
För att passa hos oss tror vi att du är trygg, lojal och prestigelös samt sätter laget före jaget och är redo att kavla upp ärmarna där det behövs. Du har ett teknisk intresse och en nyfikenhet att lära och förstå företagets produkter för att vid behov kunna stötta övriga kollegor.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har goda datakunskaper. Vi ser också gärna att du har B-körkort.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Professionals Nord. Har du några frågor kring tjänsten? Hör gärna av dig till leveranschef Monika Psag-Milicic på 0734- 116854 eller monika.psag-milicic@pn.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 1/9. Du är därför varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 september 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren