Hoppa till innehåll
Kinnarps AB logotyp

Projektledare

Sista ansökningsdag
22 september 2024 (25 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Magnus Ryberg
Telefon
Ansök nu
Om rollen

Rollen som Projektledare ingår organisatoriskt i R&D, som är en del av operations inom Kinnarps AB, och ansvarar för att utveckla, lansera och underhålla produkter inom Kinnarps totala produktsortiment; designade, funktionella och hållbara möbler för offentlig miljö.

Ditt ansvar kommer helt enkelt vara att ta en projektbeställning till färdig och lanserad produkt. En av projektledarens mest centrala uppgifter är att leda projektgruppen och skapa förutsättningar så att alla projektmedlemmar kan arbeta, samverka och kommunicera på ett effektivt sätt för att nå uppsatta mål i projektet. Du ingår i ett team med två andra projektledare och rapporterar till R&D Manager.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Leda och koordinera arbetet i projektgruppen.
  • Ansvara för att projektets mål uppnås.
  • Fastställa projektets mål och omfattning i samverkan med beställaren .
  • Organisera projektet och säkerställa resurser.
  • Ansvara för projektplanering, inklusive tidsplan, resurs och budget.
  • Koordinera arbetsinsatserna och hålla uppe tempot.
  • Hantera osäkerhet och risker i projektet.
  • Följa upp projektet och rapportera status.
  • Utveckla metoder och arbetssätt.
Din profil

Vi är på jakt efter dig som har jobbat ett antal år som projektledare inom produktutveckling och har dokumenterad erfarenhet av detta. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning som ingenjör eller ekonom. För att lyckas i rollen krävs det goda IT kunskaper, och vi förutsätter att du har jobbat med någon form av IT baserat projektverktyg. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Då kontaktytorna i denna tjänst är många så är det viktigt att du har en förmåga att entusiasmera och leda andra medarbetare. Att du har en hög social kompetens och att du är bra på att kommunicera är nödvändigt för att lyckas i rollen. Vidare så måste du ha ett drivande arbetssätt som bygger på analys och struktur.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en omväxlande roll som präglas av många kontaktytor och högt tempo i ett stabilt bolag i framkant. Här får du verka i en internationell koncernmiljö där framåtanda, kreativitet och ödmjukhet karaktäriserar bolaget! Rollen är stationerad i Kinnarp och resor både nationellt och internationellt ingår i tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap AB. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Ryberg, + 46 702 71 69 77. Sista ansökningsdag är 22:a september, men vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med att söka.

Om Kinnarps

Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson och är än i dag ett helägt familjeföretag. Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar och driver försäljning i ca 40 länder. Kinnarps erbjuder inredningslösningar för kontor, skola och vård/omsorg. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar.
Vi älskar känslan av ett väl utfört jobb. Stoltheten över vad som åstadkommits. Stunden då du är nöjd och uppfylld; en hjälte för ett kort ögonblick. Den känslan strävar vi efter varje dag. Läs mer på www.kinnarps.se
Kinnarps AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.