Hoppa till innehåll

PERSONLIG ASSISTENT FALKÖPING VAKEN NATT 75%

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Det finns inom kort en fast schemarad på 75% där till största delen av tjänsten är vaken natt hos en man med ryggmärgsskada. Här finns redan nu en fantastisk grupp personliga assistenter som är mycket engagerade. Det är dom som dagligen ser till att livet går ihop för vår kund som bor centralt i Falköping.


Din arbetsplats är i någon annans hem. Respekt, omtanke och omvårdnad i en fin kombination är vad dina blivande kollegor dagligen levererar och vad som förväntas av dig. Arbetet som personlig assistent sker i kundens hem eller där kunden befinner sig.

Assistentens roll och erfarenhet

Din personlighet är mycket viktig och vi vill att du och andra i din omgivning beskriver dig som lojal, engagerad och med positiv energi. Vi vill att du är omtänksam, noggrann och inkännande, trygg och lyhörd.

Du behöver också fungera bra i arbetet ihop med kollegor då ni oftast arbetar 2 assistenter tillsammans. Vi dokumenterar hos alla våra kunder så det ställer krav på goda kunskaper i svenska.

Meriterande erfarenheter

· Körkort

· Flytande svenska

Arbetstid/ tjänstgöringsgrad

Denna kund har assistans dygnets alla timmar. Denna tjänst (30 timmar per vecka) kan bäst beskrivas som vaken/aktiv natt.

Om lön

· Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.

· Vi erbjuder friskvård.

Kontaktpersoner

Kundansvarig: Annika Florin

Tel: 076-175 30 11

E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se

Sök jobbet senast

Anställningsintervjuer sker löpande, skicka CV och personligt brev.

Märk din ansökan med Falköping/Natt

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om.

Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.

Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se