Hoppa till innehåll

Supply and Planning Manager till Automotive Components i Floby

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Automotive Components i Floby satsar för framtiden och söker nu en engagerad Supply and Planning Manager.

I 67 år har Automotive Components i Floby varit en stolt leverantör av bearbetade komponenter till ledande fordonstillverkare. Parallellt med detta tar vi klivet in i en ny era med sikte på att även bli stolta leverantörer av nästa generations elmotorer.

Som Supply and Planning Manager är du tillsammans med din avdelning en central och viktig del av företagets verksamhet. Genom en effektiv och välplanerad logistik kan företaget spara både tid och pengar samtidigt som kundernas behov tillgodoses på ett kostnadseffektivt sätt. Du leder gruppen som ansvarar för materialanskaffning och produktionsplanering vilket innebär ansvar över personal på två orter, Floby och Skövde. I det dagliga arbetet ansvarar du för att styra och leda arbetet med fokus att ständigt leverera mot avdelningens två huvudmål som är leveransprecision till kund och lagernivå. Mer i detalj innebär det att du:

  • Följer upp och analyserar uppsatta mål i scorecard samt hanterar avvikelser.
  • Säkerställer att rätt material finns tillgängligt på rätt tid enligt företagets mål för lagernivå och transportkostnader.
  • Säkerställer en produktionsplanering utifrån avrop från kund för att säkra kundleverans enligt företagets mål för leveransprecision och lagernivå.
  • Arbetar aktiv för god arbetsmiljö och trivsel där du förväntas vara en förebild och dela vår värdegrund.
  • Har budgetansvar för din avdelning inkluderat företagets transportbudget.


Du ingår i vår Supply Chain Management organisation och rapporterar till företagets Supply Chain Manager.

Vi letar efter dig som har en eftergymnasial utbildning inom Logistik/Supply Chain eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Genom några års arbete inom relevant område har du skaffat dig goda kunskaper i logistik, transport samt produktionssystem. För att lyckas i rollen behöver du vara analytisk med förmåga att kunna överblicka komplexa produktions – och logistikflöden. Du sätter tydliga mål för verksamheten och är noga med att skapa förståelse och delaktighet för de gemensamma målen. Vidare behärskar du såväl svenska som engelska på en hög nivå och sätter dig med lätthet in i olika IT-system.

Tjänsten som Supply and Planning Manager hos oss är ett utmanande och stimulerande jobb. Det krävs både kunskap och erfarenhet, men även ett tydligt och kommunikativt ledarskap. Du skapar trygghet i gruppen och skapar förutsättningar för dina medarbetare att växa i sina roller. Du trivs med att ha mycket kontakter och är mån om att skapa goda relationer både internt och externt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Skill Exceutive som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Maria Svensson på 076–6771288. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan senast den 15 september.

Automotive Components Floby AB (AC Floby) är en aktör inom fordonsindustrin som utvecklar och tillverkar komponenter såsom vevstakar, bromsskivor och nav. Kunder är bland annat Volvo AB, Volvo Cars, Ford, Jaguar och andra externa kunder.

AC Floby är ett helägt dotterbolag till Volvo Cars. Vi erbjuder våra globala kunder tillverkning av produkter enligt fordonsindustrins högsta standard inom kvalitet, precision och miljöpåverkan. Dessa levereras med glädje och stolthet från fabriken i Floby där stolta medarbetare med stort engagemang, bred erfarenhet och hög kompetens arbetar. Läs mer om oss på acfloby.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se