Hoppa till innehåll

Vår vän söker Personliga Assistenter

Sista ansökningsdag
30 november 2024 (56 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 augusti 2024
Antal tjänster
3
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du vår nya stjärna? Bli en del av det familjära teamet på Poolarna Assistans.

Vi värnar om både våra kunder och medarbetare. Vi erbjuder trygga arbetsvillkor genom kollektivavtalet i Vårdföretagarna. Vi ger ett bra friskvårdsbidrag och en arbetsmiljö med glädje och gemenskap.Vi tror på att skapa de bästa förutsättningarna för dig så att du i din tur kan ge det bästa stödet till våra kunder.

Nu söker vi tre assistenter där tjänsterna ligger mellan 75-90%

Vår kund är en kille i 20 års åldern som just nu står inför en spännande tid i livet. Han ska snart flytta hemifrån och bli sambo med en kompis. De kommer bo i en anpassad villa.

Vi söker dig som vill vara med på hans resa och hjälpa honom i hans dagliga liv.

Som assistent kommer du assistera på daglig verksamhet, under fritidsaktiviteter, vid umgänge med familj och vänner, Men också med personlig omvårdnad, kommunikation och vardagliga rutiner.

Vår kund har en utvecklingsstörning och EP, han använder rullstol och behöver ditt stöd för att leva ett rikt och självständigt liv. Hans intressen är bad, musik, promenader och god mat.

Som assistent ingår du i ett team av kollegor som går på schema. Arbetstiderna varierar dag, kväll, helg samt vaken natt. Tjänsterna ska tillsättas i januari men introduktion sker i december och vi intervjuvar fortlöpande.

Vi tror att du som söker är en person som är engagerad, lyhörd och ansvarsfull. Erfarenhet av personlig assistans är meriterande men personkemi är viktigast.

Välkommen med din ansökan redan idag.

Maila personligt brev och CV till malin@poolarna.se

Utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas innan en anställning. samt att vi får kontakta referenser från tidigare arbetsplatser.

Vi ser fram emot flera Poolarna vänner.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 november 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se