Hoppa till innehåll
Gyllensvaans Möbler AB logotyp

Kättilstorps Elektriska AB söker Elektriker med inriktning automation

Sista ansökningsdag
08 november 2024 (56 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Fredrika Vilsson
Telefon
Vill du tillhöra ett tryggt team och samtidigt vara med på en spännande tillväxtresa?

Vi på Kättilstorps Elektriska brinner för el och teknik och är ett tätt team på ett 10-tal medarbetare som tillsammans utvecklar, servar och reparerar maskinerna i vårt moderbolags Gyllensvaans Möbler AB produktion i Kättilstorp. Gyllensvaans Möbler växer och därför söker vi nu ytterligare en elektriker med inriktning automation. Skicka in din ansökan och var med oss på vår tillväxt!

Om arbetsgivaren

Kättilstorps Elektriska är en aktör inom elbranschen och ingår i koncernen Gyllensvaans Möbler AB som är ett familjeföretag som grundades 1946. Kättilstorps Elektriska ingår i Gyllensvaans Möblers underhållsavdelning som stöttar bolagets produktion. Gyllensvaans Möbler tillverkar och levererar bokhyllan Billy till IKEAs lager och varuhus runt om i världen. Detta med hög standard inom klimatpåverkan och kvalitet. Gyllensvaans Möbler ligger i framkant i branschen med en högteknologisk produktion och en hög automatiseringsgrad med över 80 robotar i fabriken!

Gyllensvaans Möbler står inför en mycket spännande framtid och håller på att bygga ut en 18 000 m² stor ny fabrik där den välkända bokhyllan Billy ska få ett helt nytt tillverkningssätt!

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med de övriga kompetenta och erfarna medarbetarna utför du huvudsakligen arbeten såsom:

  • PLC-programmering
  • Effektivisering
  • Felsökning

Du jobbar också med maskinsäkerhet och förbättringar i maskinerna i maskinparken. Arbetstiderna kan innefatta dagtid eller skiftarbete.

För att du ska lyckas och trivas hos oss

Vi ser gärna att du har gått ett gymnasieprogram med inriktning el och att du har erfarenhet inom PLC-programmering och revision av CAD-ritningar, meriterande med kunskap inom maskinsäkerhet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både i tal och skrift, samt god datavana.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper! Som person tror vi att du har ett öga för detaljer, är ordningsam och strukturerad, samt en positiv lagspelare som är serviceinriktad, självgående och engagerad. Du tycker om att göra ett bra jobb, lösa problem, jobba med förbättringar, samt har ett tekniskt intresse och håller dig uppdaterad inom automation.

Vad vi erbjuder dig

Förutom att Kättilstorps Elektriska erbjuder dig en utvecklande roll i en teknisk bransch i ett familjärt och stabilt koncernföretag med korta beslutsvägar och kunniga medarbetare, finns också flera fina personalförmåner för att främja trivsel och hälsa. Vi har exempelvis en hel fritidsanläggning för våra medarbetare som omfattar gym, bad och bastu samt en personalrestaurang.

Som elektriker finns goda möjligheter att utvecklas och du kommer arbeta och kompetensutvecklas med våra medarbetare och leverantörer, dessutom får du jobba självständigt i en organisation som vill hålla sig i framkant av tekniken.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta:

Elchef David Thorselius på 076-003 04 05 eller david@gyllensvaan.se

HR-specialist Fredrika Vilsson på 0515-86 482 eller fredrika@gyllensvaan.se
Gyllensvaans Möbler AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 november 2024 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren