Hoppa till innehåll

Rillmaskinförare Växa Sverige

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Som rillmaskinförare jobbar du självständigt med frihet under ansvar och med servicekänsla sätter du kunden i fokus. Samtidigt ingår du i avdelning Gårdsnära tjänster. I avdelningen anordnas fortbildningsdagar och studieresor, genom detta skapas laganda och teamkänsla. En hel del resande med övernattningingår i tjänsten.

I arbetsuppgifterna ingår: Förare av rillmaskin. Vi fräser spår i betonggolv, iladugårdar, stall och andra byggnader för att minska halkrisken. Att utföra viss service, t.ex. byte av lager på maskinen ingår.Om du är rätt person har du stora möjligheter att påverka ditt arbete efter intresse och erfarenhet. I vår avdelning jobbar vi även med avbytarservice, hetvattentvätt och betongrenovering.

Anställning och omfattning: Timanställning.Omfattning:Under högsäsong gäller full sysselsättning.

Växa Sverige har kollektivavtal och du omfattas av pension, trygghetsförsäkringar och friskvårdsbidrag.

Lämplig utbildning och erfarenhet Praktisk maskinerfarenhet erfordras. B-körkort krävs. Tidigare erfarenhet av djurhantering är en fördel. har du erfarenhet från djurskötsel så kan kombineras med vår avbytarservice. Det är bra om du bor i Halland, andra landskap är också av intresse!

    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

    Sök jobbet
    Ansök senast
    21 november 2024 (156 dagar kvar)
    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se